Halucinant! L-a primit în casă și l-a lăsat fără mașină! Detalii halucinante!

0

În ziua de 20 mai a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați de către un bărbat de 46 de ani, din Pitești, cu privire la faptul că o persoană care a rămas să doarmă la acesta în imobil, i-ar fi sustras autoturismul.

Din verificările preliminare, s-a stabilit că persoana vătămată a parcat autoturismul în jurul orei 05:30, în parcarea din apropierea imobilului în care locuiește, și ar fi invitat în imobil un bărbat, căruia i-a permis să doarmă în apartament. Ulterior, în jurul orei 12:00, proprietarul autoturismului a constatat că bărbatul nu se mai afla în apartament, constatând și lipsa cheilor și a autovehiculului din parcare.

Autovehiculul în cauză a fost dat în atenția polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, fiind depistat în trafic de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, pe raza comunei Berevoești.

Cu ocazia depistării, la volanul autoturismului se afla un bărbat de 43 de ani, din municipiul Piatra Neamț, județul Neamț, care nu este posesor de permis de conducere, ulterior fiind confirmat că acesta este bărbatul care ar fi fost găzduit de persoana vătămată.

În continuare, cercetările au fost preluate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere fără drept, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 21 mai, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata