Halucinant! Mirii s-au făcut nevăzuți după petrecerea de nuntă! Nota de plată de mii de euro neachitată!

0

Doi tineri, proaspăt căsătoriți, sunt căutați de poliție după ce au fugit imediat după petrecerea de nuntă fără să plătească. Mirii au ales să organizeze petrecerea la restaurantul “La Rotonda” din Boville. Tinerii au avut un meniu bogat cu pește, muzică și au oferit chiar și un bacșiș generos de 400 de euro pentru chelneri.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. CUMPLIT! FEMEIE ÎNJUNGHIATĂ ȘI LĂSATĂ SĂ MOARĂ ÎN AGONIE! DETALII TERIFIANTE!

Cu toate acestea, după ceremonie, cuplul nu a plătit nota de 8.000 de euro și a dispărut fără nicio urmă. Cuplul este format dintr-o tânără model de origine poloneză în vârstă de 25 de ani și un antreprenor de 40 de ani din Ferentino, Italia.

Mirele face parte dintr-o familie numeroasă şi este cunoscut, atât pentru bunătatea sa, cât şi pentru datoriile pe care le are la barurile din localitatea unde locuiește.

Deşi cuplul a promis să plătească nota și chiar a menționat că a trimis un transfer din Germania, banii nu au ajuns niciodată la restaurant, ceea ce l-a determinat pe patron să depună o plângere la carabinieri.

Locuitorii din Ferentino sunt șocați de povestea acestui cuplu, care părea fericit și respectabil în comunitate. Cu toate acestea, unii cred că este doar o neînțelegere din cauza faptului că tinerii călătoresc foarte mult în interes profesional şi din acest motiv banii nu ar fi ajuns la proprietarul restaurantului.

Conform stiridiaspora.ro, familia și prietenii rămân în așteptare și speră că mirele și mireasa vor reveni în curând și vor rezolva situația neplăcută.

Între timp, povestea cuplului fugar a ajuns în atenția presei internaționale, cu multe publicații care speculează asupra motivelor lor și a locului în care s-ar putea afla acum.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata