Halucinant! O comună din Argeș – de aproape 24 ore fără gaze! Anunțul distribuitorului!

0

Distrigaz Sud Rețele aduce următoarele precizări suplimentare cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale din satul Mozăceni Vale și localitatea Bârla, din județul Argeș. Ca urmare a întâmpinării unor dificultăți în remedierea defectului survenit la Stația de Reglare Măsurare Predare a OMV Petrom din localitatea Bârla, județul Argeș, ora la care se va relua alimentarea cu gaze naturale pentru clienții casnici și non-casnici din zona menționată se prelungește și se estimează a fi în jurul orelor 18:00. Menționăm faptul că reprezentanții OMV Petrom depun toate eforturile pentru remedierea acestui defect, iar repunerea în funcțiune se va face imediat ce această situație se rezolvă.

Reamintim faptul că, în urma unui defect înregistrat la respectiva stație, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale ieri, 21 ianuarie 2024, începând cu ora 17:00. De această întrerupere sunt afectați un număr de 148 de clienți casnici și non-casnici situați în satul Mozăceni Vale și localitatea Bârla, din județul Argeș.

După reluarea alimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata