Halucinant! Pasiunea pentru biciclete l-a băgat în închisoare!

0

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de 43 de ani, din Bradu.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 11 spre 12 noiembrie a.c., bărbatul ar fi sustras o bicicletă din scara unui bloc din localitatea Bascov.

Cel în cauză a fost depistat de polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești în ziua de 27 noiembrie, pe raza localității Domnești, iar ulterior, în baza unui mandat de percheziție domiciliară, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Albota, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului din comuna Bradu.

În ziua de 27 noiembrie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Menționăm faptul că bărbatul se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar într-o altă cauză penală.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata