Halucinant! Polițistă prinsă în flagrant când fura haine din mall!

0

O polițistă din Republica Moldova a fost prinsă în flagrant în timp ce fura haine dintr-un mall și a refuzat timp de trei ani să își dea demisia. Potrivit informațiilor apărute în presa de peste Prut, agenta a fost surprinsă în momentul în care sustrăgea mai multe obiecte vestimentare de paznicul mall-ului aflat în Iași de către paznicul care își primise legitimația de o zi.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: „M-A LUAT DE GÂT, MI-A DAT DOUĂ PALME! AM CREZUT CĂ O SĂ MOR!” DECLARAȚII HALUCINANTE ALE COPILULUI BĂTUT DE PROFESOARĂ!

Bărbatul a anunțat autoritățile, iar femeia a fost dusă la audieri, unde a spus că este polițistă în Chișinău și că se află într-o misiune specială la Iași. Asupra ei s-a găsit și un dispozitiv special pentru supraveghere video. Femeia avea gradul de subofițer și era angajată în calitate de șofer în cadrul Inspectoratului General pentru Migrație.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata