Halucinant! Polițiști bătuți cu propriul baston de un scandalagiu!

0

Mai mulți polițiști au fost bătuți cu propriul baston de un bărbat pe care încercau să îl mobilizeze, iar imaginile cu intervenția au fost filmate de un martor, care ulterior le-a postat în mediul online. Agenții, doi bărbați și o femeie, au fost chemați de către o femeie căreia bărbatul agresiv îi vandaliza mașina. În momentul în care a văzut echipajul, scandalagiul s-a năpustit asupra polițiștilor, lovind-o inclusiv pe agentă.

Potrivit unor surse, agresorul ar fi fost internat de mai multe ori la Psihiatrie. „La data de 16 martie a.c., în jurul orei 11:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că vecinul său provoacă distrugeri autoturismului aflat în proprietatea fiului său, pe o stradă dn municipiul Brăila. Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică s-au deplasat la fața locului unde au identificat un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din Brăila, care a devenit recalcitrant.

CITEȘTE ȘI: DOLIU LA TEATRUL „ALEXANDRU DAVILA”. S-A STINS FULGERĂTOR!

În încercarea de a-l imobiliza, polițiștii ar fi fost loviți de către bărbat cu pumnii și picioarele, reușind astfel să scape, adresând în același timp amenințări cu acte de violență la adresa polițiștilor. Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și distrugere”, se arată în comunicatul IPJ Brăila.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata