Halucinant! Și-a bătut nevasta cu telefonul și tot ea trebuie să plătească!

O femeie a fost obligată de magistrații de la Judecătoria Pitești să plătească cheltuielile judiciare după ce a fost bătută cu telefonul în cap de soțul ei! După ce a băut peste măsură, bărbatul și-a adus aminte de niște neînțelegeri mai vechi, s-a luat la ceartă cu soția și la un moment dat totul a escaladat, acesta lovind-o cu telefonul în cap și cu picioarele peste corp.

 „În actul de sesizare, s-a reţinut în esenţă că în data de 08.09.2020, în timp ce se afla la domiciliul comun, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, după ce a amenințat-o cu moartea, inculpatul a lovit-o cu telefonul mobil în zona capului și cu piciorul în zona corpului pe soția sa cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medical” se arată în motivare.

Citește și: UN BĂRBAT SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE! S-A RĂSTURNAT CU CĂRUȚA!

Oamenii legii au fost sesizați, l-au săltat și l-au dus la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 de ore. Totul s-a petrecut în septembrie 2020, iar între timp oamenii legii au finalizat cercetările și au transmis dosarul către Judecătoria Pitești. Recent, magistrații au dat și sentința: procesul penal a fost încetat după ce femeia și-a retras plângerea. Mai mult, femeia este obligată să plătească 750 lei cu titlu de cheltuieli judiciare.

„ În temeiul art. 396 alin. 6 raportat la art. 16 alin. 1 lit. g teza I C.proc.pen., art 158 C.pen., art. 199 rap. la art. 193 alin. 3 C.pen.., încetează procesul penal promovat de persoana vătămată, D.V. împotriva inculpatului, D.I. pentru săvârşirea de către inculpat a infracţiunii de violenţă în familie, faptă prev. de art. 199 (1) rap. la art. 193 alin. (2 ) C.pen.., constatând că a fost retrasă plângerea prealabilă. Ia act că persoana vătămată, D.V., nu s-a constituit parte civilă în cauză. În baza art. 25 alin. 5 C.p.p. lasă nesoluţionată acţiunile civile formulate de părţile civile, Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş, având în vedere că persoana vătămată şi-a retras plângerea penală formulată.

Citește și: VIDEO. INCENDIU VIOLENT PE A1! MAȘINĂ CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI!

În baza art. 275 alin. 1 pct. 2 lit. b C.proc.pen. va obliga pe persoana vătămată, D.V., la plata către stat a sumei de 750 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare, din care suma de 650 de lei reprezintă cheltuielile judiciare din cursul urmăririi penale. În baza art. 275 alin.6 C.proc.pen., onorariul avocatului din oficiu, desemnat pentru inculpat, în cuantum total de 1495 lei(627 lei în cameră preliminară şi 868 de lei, în faza de judecată), rămâne în sarcina statului. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii” potrivit minutei publicate pe Judecătoria Pitești.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

1 Comentariu
  1. […] Halucinant! Și-a bătut nevasta cu telefonul și tot ea… […]

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.