Halucinant! Șoferi furați la pompă! Benzinăria a fost închisă!

0

Halucinant! Șoferi furați la pompă! Benzinăria a fost închisă!

Caz șocant! Zeci de șoferi au reclamat faptul că au fost furați la pompă, într-o benzinărie Lukoil, chiar în timp ce alimentau. Concret, aceștia au acuzat reprezentanții benzinăriei de înșelăciune și au sesizat că erau furaţi la pompă, după ce aceasta afişa consum fără ca pistolul să fie acţionat.

CITEȘTE ȘI: UN PITEȘTEAN ȘI 13 ROMÂNI AU TERORIZAT CALIFORNIA! ANCHETĂ FBI ÎN ARGEȘ!

Protecția Consumatorilor a demarat un amplu control în urma căruia au fost constatate atât practici comerciale înșelătoare – nereguli care țin de calibrarea pompelor de alimentare cu carburant, cât și referitoare la produsele aflate la comercializare în magazine. Mai exact, la momentul controlului, operatorul economic comercializa produsul benzină ECTO 100, iar la ridicarea pistolului din pompa de alimentare fără acționarea acestuia, pe display-ul pompei se evidenția: litri 0,04 respectiv 0,05, Lei 0,30 respectiv 0.37. În urma controlului benzinăria a fost închisă iar amenda primită a fost de 55 mii lei. Cazul șocant s-a petrecut recent la o benzinărie Lukoil din Ciolpani, județul Ilfov.

„Am primit informația legată de la pompă în urmă cu foarte puțin timp. Am considerat că se impune urgent verificarea și sancționarea acestuia. Indiferent de cât de puțini bani sunt aşa și indiferent care este dimensiunea financiară a celui care o face acest lucru este de netolerat.”, a spus Paul Anghel, director general ANPC.

„La determinarea cantității de produs cu vasul etalon de 20 litri, la cele două pompe s-a constatat o diferență în minus de 0,05 respectiv 0,07 litri. De asemenea, au fost identificate la comercializare produse care nu erau depozitate în condițiile stabilite de producător.”, spun reprezentanții ANPC.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata