Halucinant! Tânără de 17 ani – prinsă de jandarmi cu droguri!

0

În urma activităților specifice desfășurate jandarmii argeșeni au depistat  4 persoane care aveau asupra lor plicuri cu conținut de substanță de culoare albă pulverulentă și plicuri care conțineau fragmente vegetale de culoare verde închis, susceptibile a avea efect psihoactiv și psihotrop, interzise de legislația în vigoare.

Astfel, în data de 18 februarie, în jurul orelor  23.00, în zona centrală a municipiului Pitești, pe strada Victoriei au fost identificați doi bărbați de aproximativ 23 de ani din Pitești care aveau asupra lor 2 plicuri, unul conținea fragmente vegetale de culoare verde închis și celălalt o substanță de culoare albă purvelurentă, susceptibile a avea efect psihoactiv și psihotrop,  interzise de legislația în vigoare, ce au fost identificate în urma controlului corporal preventiv.

Alte două persoane au fost identificate în data de 19 februarie, în jurul orelor  03.00, cu substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv și psihotrop.

Un bărbat de aproximativ 28 de ani, din Costești, a fost depistat în zona centrală, în urma controlului corporal preventiv, având asupra sa în buzunarul pantalonilor un plic cu o substanță albă, declarând că o deține pentru consumul propriu.

Tot în data de 19 februarie, în jurul orelor 04.00, în zona de Nord a municipiului Pitești, o adolescentă de 17 ani,  din Moșoaia, având un comportament agitat, a atras atenția jandarmilor care își exercitau atribuțiile de serviciu în zonă, fapt pentru care s-a procedat la controlul corporal preventiv, asupra acesteia găsindu-se un plic cu o substanță de culoare albă pulverulentă.

Pe numele acestora, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale, conform prevederilor art. 4, alin. (1) din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Actele întocmite, împreună cu substanțele ridicate în vederea confiscării  au fost predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Pitești, în vederea continuării cercetărilor.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata