Halucinant! Tânără sechestrată și amenințată cu moartea la Bradu!

0

În ziua de 14 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovirea sau alte violențe și tâlhărie, și au reținut un bărbat de 29 de ani, din Pitești.

CITEȘTE ȘI: CUM A FOST POSIBIL ATACUL UNOR ȘACALI ÎN PITEȘTI? EXPLICAȚIA DSVSA ARGEȘ!

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 11 septembrie a.c., în timp ce se afla în locuința din comuna Bradu, bărbatul ar fi agresat fizic pe fosta concubină, iar când aceasta a încercat să ia legătura cu rudele, i-ar fi luat telefonul din mână și ar fi închis-o în casă, împotriva vionței sale, amenințând-o cu acte de violență să nu părăsească imobilul.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata