Halucinant! Tineri filmați în timpul unei partide de sex în parc, printre copii! VIDEO!

0

Un caz de-a dreptul halucinant a stârnit multă revolt zilele trecute când, doi tineri îndrăgostiți, s-au apucat de o partidă de sex, în mijlocul zilei, în parc. Chiar sub privirile zecilor de trecători, adulți și copii. Pentru început trecătorii nu au crezut că, în văzul lor, se desfășoară chiar o partidă de sex, însă apropiindu-se de locul cu pricina, bănuielile sau adeverit.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! COPIL DE 11 ANI SPULBERAT DE AMBULANȚĂ PE TRECEREA DE PIETONI! ACCIDENT MORTAL!

Se pare că celor doi îndrăgostiți nu le-a mai păsat de nimic, nici măcar de faptul că în acele momente în parc se aflau mulți copii, și au decis să se iubească public, în văzul tuturor, fără să le mai pese sau să îii intereseze că sunt priviți sau filmați.

Dacă mulți părinți și-au luat copiii și au plecat în grabă fără a le permite să asiste la scenele fierbinți, au existat și trecători care au decis să imortalizeze momentul. Mai multe imagini și un video cu cei doi îndrăgostiți filamți în timp ce fac sex în parc au devenit în scurt timp virale pe rețelele de socializare. Polițiștii s-au autosesizat și au demarat o anchetă în urma acestor imagini apărute în spatial public. Partida de sex s-a petrecut în parcul central din Onești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata