Halucinant! Un asistent medical, filmat când se masturba printre pacienți!

0

Halucinant! Un asistent medical, filmat când se masturba printre pacienți!

Un caz șocant petrecut recent într-o clinică privată a ieșit la iveală cu ajutorul unui pacient care a înregistrat totul. Concret, este vorba despre un asistent medical, angajat al clinicii, care s-a filmat dezbrăcat, în ipostaze scandaloase, în timp ce se masturba în saloanele clinicii, printre paturi sau instrumentar medical, iar mai apoi a postat imaginile pe rețelele de socializare ca să atragă urmăritori.

CITEȘTE ȘI: MINISTRUL MEDIULUI DESPRE CONSTRUCȚIILE DIN PĂDUREA TRIVALE: „LOCUL RESTAURANTELOR ȘI AL CRÂȘMELOR NU ESTE ÎN PĂDURE!”

Mai mult decât atât, asistentul a postat și videoclipuri explicite în care se masturbează chiar pe instrumentele medicale și cum întreține relații sexuale cu alți bărbați chiar în interiorul clinicii. Situație scandaloasă s-a petrecut recent într-o clinică privată din Cluj.

Cazul a ieșit la iveală după ce un bărbat a trimis o sesizare presei locale: „Va scriu in legatura cu un caz revoltător pe care l-am întâlnit zilele trecute. Un asistent medical de la o clinică privată din Cluj-Napoca invita bărbați să întrețină raporturi sexuale cu el, în timpul serviciului, pe aplicația pentru gay dating Grindr.

Este vorba despre o clinică, unde pacienții trebuie să petreacă mai mult timp și să fie supravegheați de un asistent medical. În timp ce pacientul doarme în salon, asistentul se pare ca întreține raporturi sexuale într-un salon alăturat (a recunoscut ca în trecut a făcut sex oral în interiorul clinicii), doar că asta nu este totul. Pe platforma X (fostul Twitter), individul a postat imagini și videoclipuri explicite în care se masturbează și chiar ejaculează pe mese și pe instrumentarul medical.”, a sesizat un pacient.

Pacientul nu s-a oprit la o simplă sesizare, ci, a discutat cu asistentul și a înregistrat discuția avută. „Am reușit să îl înregistrez cu scopul de a-l face să recunoască locul unde lucrează. Mi se pare absolut revoltător ca astfel de lucruri se petrec în timp ce un pacient doarme într-un salon alăturat! Nu spun neapărat ca viața și integritatea acestora este pusă în pericol, dar departe nu e!”, a relatat clujeanul.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata