Pitești. Halucinant! Unde a fost găsit copilul dispărut de 10 zile?

0

Copilul in vârstă de 13 ani dat dispărut după zece zile a fost găsit în această seară în comuna Bradu. Din primele informații, atât autoritățile cât și locuitorii din localitățile învecinate s-au mobilizat pentru a-l găsi pe minor, iar la scurt timp un cetățean din Bascov l-ar fi observat și a sunat la 112.

La fața locului s-au deplasat atât polițiștii de la Secția Rurală Bascov, cât și oamenii legii piteșteni. Copilul nu ar fi avut de gând să se întoarcă acasă și a fugit în stufărișul de pe marginea drumului. Nu se știe, momentan, de ce mi util nu ar mai vrea sa stea cu bunica sa, părinții acestuia fiind plecați în străinătate, și a ales fuga.

„În urma informațiilor primite cu privire la semnalarea minorului, acesta a fost identificat de către polițiști, pe raza comunei Bascov.

În continuare, reprezentanții DGASPC Argeș, care aveau situația minorului în cauză în monitorizare, vor evalua starea actuală, pentru a se pronunța cu privire la eventuale măsuri speciale de protecție socială, având în vedere interesul superior al minorului.

Mulțumim persoanelor care au oferit relații cu privire la minorul căutat” transmite IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata