Handbal. Primele jocuri de pregătire pentru trupa lui Titel Răduţă

După parcurgerea pregătirii montane, lotul formaţiei HC Argeş intră în linie dreaptă cu jocurile de verificare. Primele amicale pentru trupa antrenată de Titel Răduţă vor avea loc la Vaslui, în cadrul unui turneu în patru care va debuta mâine. „La Vaslui vom susţine patru jocuri amicale. Primele două, cu Dinamo Bucureşti şi cu HC Vaslui vor avea loc vineri, urmând ca sâmbătă, în ultima zi, să jucăm contra formaţiei din Chişinău, campioană a Moldovei”, precizează Adrian Iancu, preşedinte HC Argeş.
Încă un jucător în probe
După acţiunea de la Vaslui, handbaliştii piteşteni vor reveni în localitate pentru a pregăti turneul amical de la Sala Sporturilor Trivale, care va avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare. Turneul de la Piteşti, la care vor mai participa CSM Bucureşti, CSM Ploieşti şi HC Suceava, trei echipe din Liga Naţională, va constitui, totodată, examenul pentru ultimul venit sub comanda lui Titel Răduţă. „Săptămâna viitoare aşteptăm un jucător în probe. Nu putem deocamdată să-i dezvăluim identitatea, pentru că nu este o certitudine. Din recomandările primite, reiese că este un handbalist de perspectivă, numai că ultimul cuvânt în privinţa lui îl are antrenorul Titel Răduţă. Jucătorul va fi testat pe durata turneului de la Piteşti, iar dacă va corespunde, cu siguranţă îl vom păstra în lot”, susţine preşedintele Adrian Iancu.

Campionatul începe pe 22 septembrie
Altfel, Federaţia Română de Handbal a stabilit ţintarul pentru noul sezon din Divizia A masculină. Conform tragerii la sorţi, HC Argeş va debuta în noua stagiune pe 22 septembrie,  cu un joc pe teren propriu, în compania formaţiei Universitatea Craiova.  Piteştenii vor activa în aceeaşi serie de anul trecut, urmând să se bată la promovare cu Baia Mare şi Oradea.
Programul turului de campionat:
Etapa1:     HC Argeş         – Universitatea Craiova
Etapa 2:     CSM Satu Mare         – HC Argeş
Etapa 3:     HC Argeş         – CSM Oradea
Etapa 4:     HC II Oradea         – HC Argeş
Etapa 5:     HC Argeş         – Extrem Baia Mare
Etapa 6:     Naţional Sighişoara     – HC Argeş
Etapa 7:     HC Argeş         – HC Arad
Etapa 8:     Unirea Sânnicolau Mare     – HC Argeş
Etapa 9:     HC Argeş         – HCM Baia Mare
Etapa 10:     HC Argeş         – HCM Făgăraş
Etapa 11:     CSM Bistriţa         – HC Argeş

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.