Handbalistele de la Mioveni, în premieră la un turneu semifinal. Află ce rezultate a obţinut echipa antrenată de Silvia Purice

Echipa de handbal feminin junioare III CS Dacia Mioveni  2012 a participat in premiera la turneul  semifinal din cadrul campionatului national, desfasurat la Sala Sporturilor Ion Constantinescu din Craiova.
Jucatoarele pregatite de Silvia Purice si Laurentiu Nistor au intalnit cele bune echipe din tara la aceasta categorie de varsta, dar s-au prezentat la un nivel bun si acest lucru nu poate fi decat imbucurator pentru viitorul handbalului feminin din Mioveni.
La meciuri au fost prezenti si directorul executiv al  clubului argesean, Dumitru Voiculescu, precum si responsabilul sectiei de handbal, Constantin Ciobanu.
Oficialii clubului din Mioveni s-au declarat multumiti de evolutia tinerelor handbaliste, chiar daca nu s-a obtinut nicio victorie.E demn de mentionat faptul ca s-a pierdut la diferente mici, iar experienta acumulata prin astfel de meciuri tari va fi extrem de benefica, au spus acestia.

Rezultate CS Dacia Mioveni:
CS Dacia Mioveni – HCM Baia Mare 20-25
CS Dacia Mioveni – Mori Torok Valcea 22-29
HCM Craiova – CS Dacia Mioveni 21-18
LPS Banatul Timisoara – CS Dacia Mioveni 21-18
CS Olimpic Tg-Mures – Dacia Mioveni 28-24

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.