Handbaliştii au încheiat pregătirea montană

Cea mai grea perioadă din această vară pentru handbaliştii piteşteni s-a încheiat. Vineri, lotul formaţiei HC Argeş a coborât de la munte, punând punct cantonamentului de la Buşteni, unde antrenorul Titel Răduţă a pus accentul exclusiv pe pregătirea fizică. De ieri, handbaliştii şi-au reluat antrenamentele la Sala Sporturilor Trivale, acolo unde se vor pregăti până la sfârşitul săptămânii viitoare.
Turneu la Vaslui
Pe  16 august, HC Argeş va pleca la Vaslui, pentru primul turneu amical al verii. Echipa antrenată de Titel Răduţă şi Răzvan Cîrstoaia va susţine în Moldova trei jocuri de pregătire cu HC Vaslui, HC Suceava şi Dinamo Bucureşti. Meciurile de verificare vor continua apoi la Piteşti, spre sfârşitul lunii, când sunt aşteptate să sosească la Sala Sporturilor Trivale trei echipe: HC Vaslui, CSM Bucureşti şi CSM Ploieşti.
Mai vor doi jucători
Legat de campania de achiziţii, conducerea de la HC Argeş anunţă că intenţionează să mai aducă încă doi jucători noi, care să pună umărul la realizarea obiectivului pentru noul sezon: promovarea în Liga Naţională. „ Paul Geică rămâne momentan ultimul jucător venit la Piteşti. Nu ascundem faptul că ne mai dorim doi handbalişti. Numai că vom lua o decizie în acest sens după cele două turnee amicale la care vom participa”, spune Adrian Iancu, preşedinte HC Argeş.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.