Handbaliştii piteşteni s-au impus şi la Satu Mare

CSM Satu Mare- HC Argeş 29-30 (15-15)
Handbaliştii piteşteni merg din victorie, în victorie. După ce a trecut la pas de oltenii de la SCM U Craiova, trupa pregătită de Titel Răduţă şi Răzvan Cârstoia a avut câştig de cauză şi în prima deplasare din actualul sezon. Sâmbătă, piteştenii au învins, la mare luptă, scor 30-29, la Satu Mare, şi aşteaptă acum primul duel de foc din tur: sâmbătă, pe teren propriu, cu CSM Oradea- HC Argeş a început confruntarea de la Satu Mare în următoarea componenţă: Drenceanu, Mureşan, Cadar, Marinescu, Mureşan, Mărgărit, Mihalache şi Anisimov, ucrainianul primind pe ultima sută de metri cartea verde. Pentru HC Argeş au marcat: Cadar (7 goluri), Mărgărit (6 goluri), Marinescu (5 goluri), Maxim şi Mureşan (câte 4 goluri), Anisimov (două goluri), Mihalache şi Stoica (câte un gol).
Titel Răduţă: „Victorie importantă în faţa unui adversar care va pune probleme multor echipe“
„Meciul nu a fost uşor. Noi am început bine, am condus pe parcursul primei reprize, aceasta încheindu-se finalmente la egalitate. În partea secundă,  am condus şi la patru goluri, dar finalul a fost extrem de greu, mai ales că am evoluat şi în inferioritate numerică. Este o victorie importantă, în faţa unui adversar care va pune pro­bleme multor echipe. Este de apreciat unitatea echipei noastre, remarcându-se în mod special Mărgărit, Maxim, Marinescu şi Cadar. Am contat şi pe serviciile lui Vlad Stoica, care a jucat mai puţin, dar e bine că a revenit şi în perspectiva viitoarelor confruntări. La primul meci oficial s-a aflat şi Anisimov. Acesta si-a dorit să facă multe, dar nu a fost ziua lui. Sunt convins că ne va ajuta foarte mult în următoarele meciuri. Sper să îl pot folosi în etapa urmatoare şi pe Macharashvili şi să ne mobilizăm pentru că vom întâlni un adversar redutabil”, a spus după meci antrenorul piteştenilor, Titel Răduţă.
Bebe Nedelea:  „Coeziunea lotului nostru a făcut diferenţa“
„Am avut o partidă dificilă, presiunea exercitată de gazde a fost una extrem de puternică, iar victoria este cu atât mai importantă în acest context. Coeziunea sufletească a lotului nostru a făcut diferenţa în această confruntare”, declarat Bebe Nedelea, vicepreşedinte HC Argeş.
Rezultate complete, etapa 2:
CSM Satu Mare – HC Argeş    29 – 30
HCM Baia Mare – CSM Bistriţa    36 – 17
Univ. Craiova – HCM Făgăraş    33 – 31
CSM Oradea – Unirea Sânnicolau Mare  45 – 18
Extrem Baia Mare – Naţional Sighişoara  28 – 25

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.