Handicapul asiatic explicat pe intelesul tuturor

0

Handicapul asiatic explicat pe intelesul tuturor

Handicapul asiatic este un pariu pe cat de interesant, pe atat de complicat uneori. Nu toata lumea intelege handicapul asiatic in pariuri, iar acesta este motivul ce ne-a determinat sa facem acest articol.

In randurile urmatoare vom vorbi despre handicapul asiatic, oferindu-ti toate informatiile de care ai nevoie pentru a intelege cat mai bine acest tip de pariu. Continua sa citesti acest articolul nostru si cu siguranta vei reusi sa te folosesti de acest tip de pariu ori de cate ori vei dori, fara pic de emotii. Iata ce ar trebui sa stii:

Ce este handicapul asiatic

Daca ai citit vreodata o recenzie si pareri despre WinMasters, ai aflat cel mai probabil de la pariori ca handicapul asiatic reprezinta o optiune grozava cu un potential major. Drept urmare, te-ai intrebi in mod inevitabil ce este handicapul asiatic.

Handicapul asiatic este un pariu ce a aparut in Indonezia, de aici si denumirea. Rolul handicapului asiatic este acela de a echilibra o partida in care exista o mare diferenta de valoare intre echipe. Poate fi jucat pe aproape toate sporturile disponibile in oferta unei case de pariuri, si totodata este avantajos deoarece reduce numarul de rezultate posibile de la trei la doua. Altfel spus, optiunea egalului dispare, ceea ce este minunat.

Altfel spus, handicapul asiatic presupune oferirea unui avantaj imaginar de goluri, puncte sau seturi, unei echipe anume, intocmai pentru a putea echilibra partida.

Cand sa optezi pentru pariul cunoscut ca „handicapul asiatic”

Te poti intreba daca merita sa te complici, alegand sa folosesti pariul tip handicap asiatic, atat timp cat exista numeroase alte pariuri mult mai simple, asa cum sunt cele solist, de exemplu. Ei bine, sa ne inchipuim un meci de fotbal intre echipele Manchester City si Nottingham Forest, de exemplu.

Vei gasi putine pariuri cu cote bune, deoarece Manchester City pleaca in mod clar favorita. Drept urmare, pariul tip solist va avea o cota infima. De asemenea, un numar mare de goluri marcate de gazde va avea, la fel, o cota nu foarte atragatoare. Drept urmare, ce pariu ai putea alege?

Este exemplul perfect de partida la care ai putea aplica pariul tip handicap asiatic. Sa ne inchipuim ca Nottingham Forrest incepe partida cu un avantaj de doua goluri. Ce cota ar avea, in acest caz, gazdele la victorie? Ei bine, cu siguranta va fi mult mai mare si mai atragatoare.

Cum sa pariezi folosind handicapul asiatic

Handicapul asiatic poate fi pe goluri sau pe rezultatul final. Noi vorbim insa despre handicapul asiatic pe rezultat final, deoarece este o optiune mult mai simpla si mai interesanta. Drept urmare, daca esti incepator in ale pariurilor si mai ales in ceea ce priveste folosirea handicapului asiatic, atunci cu acest tip de pariu ar trebui sa incepi si tu.

Daca ar fi sa continuam exemplul oferit mai sus, anume cel al partidei de fotbal jucata intre Manchester City si Nottingham Forest, atunci  vor exista urmatoarele optiuni:

·         Handicap +0.25 – pariul va fi castigator doar daca echipa pe care mizezi invinge. La egalitate, primesti jumatate din miza inapoi iar jumatate este castigatoare. Vei pierde doar daca echipa pe care ai mizat este invinsa;

·         Handicap -0.25 – castigi pariul daca echipa pe care mizezi invinge, pierzi jumatate de miza la egal, iar jumatate este returnata, iar la infrangere pariul este pierzator;

·         Handicap +0.50 – pariul este castigator daca echipa pe care mizezi castiga sau face egal si il pierzi doar la infrangere;

·         Handicap -0.50 – pariul este castigator doar la victorie, iar la egal sau infrangere, miza este pierduta,

·         Handicap +0.75 – pariul este castigator la victorie sau egalitate. La infrangere cu diferenta de 1 gol, pierzi jumatate din miza iar jumatate este rambursata. In caz de infrangere cu 2 goluri diferenta, pariul este pierdut;

·         Handicap -0.75 – pariul este castigator daca echipa pe care mizezi invinge la cel putin 2 goluri diferenta. Daca victoria este la un singur gol, castigatoare va fi doar jumatate din miza, iar cealalta jumatate se ramburseaza. Pierzi pariul in caz de egal sau infrangere;

·         Handicap +1 – castigi pariul daca echipa pe care mizezi invinge sau face egal. Daca echipa pe care ai pariat pierde la un gol, primesti miza inapoi. Daca pierde la mai mult de 1 gol, pariul este pierzator;

·         Handicap -1 – castigi pariul daca echipa pe care mizezi invinge la o diferenta de minim 2 goluri, primesti miza inapoi la victoria cu 1 gol diferenta iar in caz de egalitate sau infrangere, pariul este pierdut.

Exemplele ar putea continua la nesfarsit, insa cel mai probabil ca ai inteles deja cum functioneaza handicapul asiatic, pentru a-l aplica si tu.

Acestea sunt, asadar, cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le cunosti numaidecat despre pariul cunoscut cu numele de handicap asiatic.

Foloseste-te de informatiile prezentate de noi in acest articol, iar astfel pariul asiatic nu iti va mai starni emotii ci dimpotriva, va putea deveni o oportunitate foarte profitabila, mai ales atat timp cat inspiratia si norocul sunt de partea ta.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata