Haos în parcarea Vivo Mall! Claxoane și înjurături – mașinile blocate la semafoare!

0

Parcarea de la Vivo Mall este blocată în totalitate, atât pe sensul de intrare cât și pe cel de ieșire, din cauză că piteștenii au luat cu asalt magazinele, restaurantele și sălile de cinematograf. Numărul de locuri de parcare a devenit insuficient, mașiniile fiind „înfipte” peste borduri, pe pietriș, pe teren viran. Odată terminată plimbarea la mall, plecarea cu mașina personală sau taxiul devine o adevărată provocare și un test al nervilor. Același lucru îl pățesc inclusiv curierii care lucrează pentru firmele din interiorul mall-ului.

CITEȘTE ȘI: HALUCINANT! ȘI-A DAT FOC LA GOSPODĂRIE! POMPIERII ȘI POLIȚIȘTII – INTERVENȚIE DE URGENȚĂ!

Timpii de așteptare la semaforul de la ieșire sunt, la această oră, de circa 30 minute, iar dacă nu cunoști rute ocolitoare intrarea în Pitești pe la Podul Viilor te-ar mai putea costa încă o jumătate de oră, în cel mai fericit caz.

Tocmai de aceea, mulți dintre șoferii care izbutesc cu greu să iasă din parcarea de la Vivo Mall, în loc să facă stânga spre Pitești, fac dreapta către Ștefănești și traversând strada Sticlelor intră în oraș prin Prundu.

Parcarea mall-ului Vivo este supraaglomerată de câteva ore și lucrurile nu pare că se vor schimba prea curând. Aviz amatorilor de plimbare și cumpărături: să știe la ce să se aștepte!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata