Hartieștiul – singura comună din Argeș care primește finanțare pentru un centru comunitar integrat! Anunțul primarului Ștefan!

Comuna Hârtiești este singura localitate din județul Argeș care va avea un nou centru comunitar integrat finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, a anunțat edilul Cosmin Ștefan. După eforturile depuse de primarul Ștefan, locuitorii comunei pe care o conduce, vor avea acces la servicii medicale generale și vor beneficia de asistență medicală și socială la cele mai înalte standarde!

„Dragi cetățeni ai comunei Hartiești, vă aduc la cunoștință că au fost selectate pentru finanțare prin PNRR cele 200 de localități unde vor fi construite și dotate centre comunitare integrate. Astfel cetățenii noștri vor avea acces la servicii medicale generale și vor beneficia de asistență medicală și socială la cele mai înalte standarde! Ca un mic amănunt, Hartieștiul e singura localitate selectată din județul Argeș, iar asta ne arată ca cineva acolo sus ne iubește!” a transmis edilul Cosmin Ștefan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.