HOROSCOP 2019. Trei zodii pe care să le eviți anul viitor

HOROSCOP 2019. Trei zodii trebuie evitate anul viitor, atunci când vine vorba despre relații și dragoste. Iată care!

Anul 2019 vine cu mari surprize pentru unii, dar şi cu un mare ghinion pentru alţii. Dacă unii nativi vor avea parte de bani şi succes pe plan profesional, nu putem spune acelaşi lucru şi în dragoste. Nu toţi nativii din zodiac vor avea o jumătate predestinată, ba mai mult, unii vor încerca să îi evite în anul ce urmează, scrie One.ro.

HOROSCOP 2019: Scorpionul, intens și periculos

Nativul Scorpion este o fire intensă şi foarte periculoasă. Deşi se va conecta excelent cu oricare alt nativ din zodiac, mai târziu vor avea de suferit. Sentimentele pe care le au sunt instabile, iar dacă la început vor crede că ceea ce simt este puternic şi de neînlocuit, pe parcursul relaţie se vor suci.

HOROSCOP 2019: Vărsătorul, independent

În aceeaşi situaţie se află şi nativul Vărsător care este o fire independentă şi cu opinii bine înrădăcinate. Nimeni nu îi va sta în cale şi nu va reuşi să-i schimbe gândirea, chiar dacă întâlneşte un partener cu care poate purta conversaţii inteligente. Totul se va rezuma la contraziceri, lucru care îl va irita constant pe nativul Vărsător.

HOROSCOP 2019: Ce vor de fapt Peștii?

Nativul Peşti nu are prea multe în comun cu alte semne zodiacale. Este o fire jucăuşă care îşi doreşte să fie alături doar de dragostea vieţii sale însă, problema stă în faptul că nu ştie cum să o ţină aproape sau să o stimuleze.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.