Horoscop 30 martie. Se anunţă un week-end tensionat pentru multe zodii

0

Se anunţă un week-end agitat, cu multe preocupări legate de locul de muncă dar şi de relaţiile cu cei apropiaţi. Situaţia financiară constituie, de asemenea, o problemă spinoasă, mulţi vor trebui să se gândească cum îşi achită datoriile, iar unii vor încerca chiar să o ia pe căi ocolite pentru a obţine bani.
Berbec
Studiul, lecturile, vizitarea târgurilor de sezon, participarea la sesiuni pe teme diverse sunt preocupări care vă fac plăcere, dar şi informații prețioase. Sunt posibile întâlniri şi dialoguri cu persoane erudite, specializate în domenii variate. Chiar vă puteţi gândi la îmbogățirea bagajului educațional şi să urmaţi un program de instruire profesională.
Taur
Cheltuielile comune cu alții sunt o temă delicată în aceste zile de weekend. Ar fi bine să vă selectaţi prioritățile personale, dar să aveţi în vedere şi ceea ce trebuie să achitaţi împreună cu alții. Datoriile trebuie rezolvate, pentru că altfel se vor aduna prea multe şi vă va fi mai greu să le rezolvaţi onorabil pe toate.

Citeşte şi:Seniorii României, scutiți de impozit! Află în ce condiții!

Gemeni
Finalul acestei săptămâni vă aduce în atenție relațiile parteneriale şi colaborările în care sunteţi implicat. Ar fi indicat să vă revizuiţi conduita vizavi de oamenii alături de care desfășurați activităţi profesionale. Traversaţi o perioadă în care exageraţi cu munca, iar plata sau recunoștința celorlalți lasă de dorit. Ar fi bine să vă schimbaţi strategia de lucru.
Rac
Zilele acestui weekend vă predispun la multă muncă, fie că mergeţi la serviciu, fie că staţi acasă. Cumva sunteţi mânat din umbră de a munci mult şi de a vă feri de odihnă şi relaxare. Fiţi prudent pentru că există riscul să obosiţi. Se pot accentua unele afecțiuni vechi.
Leu
Aţi dori să vă distraţi la sfârșitul acestei săptămâni, dar persoanele dragi se pare că au alt program. Nevoia de afecțiune este mare, dar dificil de împlinit de către cine vreţi dumneavoastră. Însă, un animal de companie, câțiva prieteni de încredere sau desfășurarea unor activităţi de genul hobby v-ar bucura sufletul.
Fecioara
În familie este agitaţie, pentru că fie trebuie să desfășurați activităţi domestice de anvergură, fie primiţi vizite. Este rost de întâlniri şi dialoguri cu rudele, dar şi de vizite în locurile natale sau în locurile copilăriei. Fiţi prudent şi evitaţi discuțiile zgomotoase şi reproșurile. Îndatoririle profesionale urgente vă pot răsturna programul propus cu cei dragi.
Balanța
Sunteţi cufundat în gânduri la finalul acestei săptămâni. Dialogurile cu ceilalți vă pot oferi informații prețioase vizavi de o călătorie în străinătate sau despre cum să vă îmbunătăţiţi competenţele profesionale. Ar fi bine să evitaţi discuțiile ample, pentru că există riscul să spuneţi anumite chestiuni personale care apoi, ceva mai târziu vor fi folosite împotriva dumneavoastră.
Scorpion
Cheltuielile cotidiene vă dau multe bătăi de cap la sfârșitul acestei săptămâni. Veniturile vă cresc constant, însă se pare că sunteţi tentat să vă orientaţi spre metode şi mijloace incorecte pentru a le obține. Dincolo de nevoile dumneavoastră şi cele ale persoanelor dragi există lucruri mult mai importante spre care ar trebui să vă îndreptaţi atenția.
Săgetător
Sunteţi capricios la finalul acestei săptămâni, astfel că totul în jur vi se pare că este împotriva dumneavoastră. Este vorba doar despre o percepție momentană şi subiectivă. Stările de spirit se datorează relațiilor incerte cu partenerul de viaţă sau cu cei profesionali. Este momentul să vă detaşaţi de ceilalți.
Capricorn
Finalul acestei săptămâni vă aduce în atenție relațiile cu ceilalți şi felul în care vă raportaţi la evenimentele din preajma dumneavoastră. Aţi dori să schimbaţi multe, să ajutaţi pe alții sau să plecaţi într-o vacanţă. Însă, realitatea înconjurătoare vă îndeamnă să fiţi vigilent şi prezent acum şi aici, în toate domeniile vieții cotidiene. Rezervaţi-vă momente pentru odihnă.
Vărsător
Relațiile cu prietenii sunt tensionate în aceste zile de weekend, aşa încât ar fi bine să vă ţineţi departe de ei. Este posibil să fiţi tentat să apelaţi la ajutorul unora pentru a vă rezolva diverse chestiuni personale sau chestiuni legate de cei dragi. Este bine să aveţi încredere în divinitate şi să cereţi ajutorul.
Pești
Evenimentele cu multă lume reprezintă tema principală de la sfârșitul acestei săptămâni. Ar fi bine să le selectaţi pe cele care vă sunt de folos şi care vă fac să vă simţiţi în largul dumneavoastră. Unii vor dori să vă prezentaţi ideile în public, alții vă vor provoca pe diverse teme, însă vă vor plăcea toate aceste lucruri.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata