Horoscop 8 martie. Zi bănoasă pentru Capricorn

0

Există o  tendinţă generală de a fi cu capul în nori dar şi puţin irascibili din această cauză. Prin urmare, este recomandabil să fiţi precauţi în tot ceea ce faceți şi să nu luaţi hotărâri importante în această zi.

Berbec

Se pare că nu vă simțiți în formă şi nu aveți răbdare să finalizați ceea ce aţi început. Ar fi indicat să nu vă asumați prea multe responsabilităţi, pentru că riscați să vă irosiți timpul. Un bărbat mai în vârstă vă ajută cu sfaturi utile. Sunteți predispus la stări depresive şi chiar la probleme de sănătate. Ar fi bine să vă destindeți şi să vă odihniți mai mult.

Taur

S-ar putea să întârziați la serviciu din cauze independente de dumneavoastră. Dacă nu vă stăpâniți nervozitatea, riscați să ajungeți în situații neplăcute faţă de colegii de serviciu şi de partenerul de viaţă. Nu este momentul să luați decizii importante. Concentrați-vă asupra activităților urgente!

Gemeni

Se pare că vă simțiți slăbit şi nu reuşiţi să vă încadrați în programul stabilit. Vi se recomandă să nu vă asumați nici un risc. Oricât ați forța, șansele de reuşită nu sunt astăzi de partea dumneavoastră. Evitați discuțiile în contradictoriu pe teme religioase cu o femeie mai în vârstă!

Rac

Începeți ziua cu o stare de agitație şi aveți tendința să deveniți impulsiv. S-ar putea să declanșați o ceartă cu partenerul de viață din cauză că nu este de acord să plecați într-o călătorie în interesul familiei. Încercaţi să vă temperați nervozitatea. Tot răul este spre bine, pentru că amânarea călătoriei ar putea să vă salveze de la implicarea într-un accident de circulație.

Leu

În prima parte a zilei luați o decizie inspirată într-o problemă financiară şi este posibil să obțineți beneficii importante pentru cămin. Ar fi mai bine să fiţi prudent în colaborarea cu un partener de afaceri. S-ar putea ca acesta să apeleze la mijloace nelegale, care vă creează complicații nedorite. Evitați speculațiile financiare şi nu neglijați sfaturile unei persoane mai în vârstă!

Fecioara

Șefii vă laudă pentru reușitele din ultima vreme. S-ar putea chiar să fiţi propus pentru o primă sau pentru o deplasare în străinătate. Un coleg încearcă să tensioneze atmosfera. Nu răspundeți la provocări!

Balanţa

S-ar putea să aveți parte de reproșuri din partea partenerului de viaţă – fie pentru că aţi venit târziu acasă, fie pentru că aţi cheltuit prea mulți bani. Păstraţi-vă calmul! Vi se recomandă să acordați mai multă atenție familiei şi, în special, relațiilor sentimentale. Fiţi diplomat faţă de o rudă mai în vârstă!

Scorpion

Astăzi, este indicat să evitați deplasările cu autoturismul. Există pericolul să fiți implicat într-un accident de circulație produs din vina dumneavoastră. În cazul în care sunteți nevoit să folosiți mașina, circulați cu mare atenție şi nu vă grăbiți! De asemenea, ar fi bine să verificați cu mare atenție starea tehnică a autoturismului.

Săgetător

Faceți câteva drumuri scurte care îmbină interesele profesionale cu cele personale. Sunteţi sfătuiți să fiți prudent, pentru că există pericol de accidente. În cursul dimineții sunteți cam irascibil şi aveți tendința să faceți din țânțar, armăsar. Evitați discuțiile în contradictoriu!

Capricorn

Veniturile dumneavoastră cresc astăzi destul de mult. Pe de o parte, este posibil să luaţi salariul, o primă sau cei dragi vă pot oferi cadouri substanțiale. Însă, pe de altă parte, sunt șanse bune de a descoperi variante noi de câștig dintr-o activitate profesională. Aveţi încredere în intuiţie!

Vărsător

Este o zi minunată pentru dumneavoastră, chiar dacă domină stări de spirit oscilante. Sunt momente favorabile pentru a vă debarasa de relații şi situații care nu mai prezintă interes pentru dumneavoastră. În paralel, foarte ușor puteți trasa noi planuri de viitor, cu o luciditate şi o forţă de care arareori dispuneţi. După-amiază, relaxaţi-vă la cumpărături sau citiţi o carte amuzantă.

Peşti

Sunteți nerăbdător să încheiați o lucrare pe care aţi început-o de mai mult timp. Nu vă pripiți, dacă nu vreți să stricați ceva tocmai la final! Nu vă contraziceţi cu ceilalţi! În atmosfera tensionată de azi, se poate ajunge uşor la un scandal. Dacă sunteți invitat într-o excursie, ar fi bine să renunțați. Nu este o zi favorabilă călătoriilor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata