Horoscop. Astrele spun că iubirea își va face rapid loc în viața Vărsătorilor

Berbec

Berbecii nu spun nu aventurilor astăzi. Pot pleca într-o călătorie, o drumeție sau doar să se implice într-o activitate foarte antrenantă, unde să interacționeze cu o mulțime de oameni.

Taur

Nativii Taur sunt răsfățații zodiacului. Persoană iubita îi va ține în puf și le va face toate plăcerile. Relația lor amoroasă pare să meargă mai bine ca niciodată.

Gemeni

Gemenii ar putea află că un prieten drag i-a trădat. Vor suferi mult din această cauza și parcă nimic nu le va readuce starea de bine.

Rac

Racii găsesc răspunsul la niște întrebări care i-au măcinat în ultimele zile. Este vorba de comportamentul ușor distant al persoanei iubite.

Leu

Nativii Leu ar face bine să lase puțin orgoliul deoparte în față persoanei iubite, dar și a celor din familie, chiar dacă se simt neîndreptățiți într-o situație.

Fecioară

O zi foarte bună pentru comunicarea cu partenerul de viață în cazul Fecioarelor. Profitați de aceste momente pentru a va spune unul celuilalt ce va deranjează și unde să lucrați pentru că lucrurile să meargă mai bine.

Balanță

Dragi balanțe, înainte de a aruncă vină pe partener pentru problemele din relația voastră, asigurați-va că problema nu este la voi de fapt.

Scorpion

Scorpionii vor cu tot prețul să iasă astăzi în evidență. Fie vor adopta un outfit extravagant, fie se vor implică în activități la care în mod normal nu s-ar fi gândit, cert este că vor să fie sufletul locurilor în care ajung.

Săgetător

Chiar dacă ziua poate începe monoton pentru Săgetători, spre după-amiază acești nativi pot primi un telefon care să le alunge pe loc rutină. E posibilă o călătorie departe de casă.

Capricorn

Capricornii pot fi dezamăgiți de atitudinea persoanei iubite în față idealurilor lor. Parcă nu mai găsesc susținerea partenerului în ceea ce vor să facă, iar asta îi cam pune pe gânduri.

Vărsător

Vărsătorii care nu au pereche pot cunoaște o persoană care să le între rapid pe sub piele, iar astrele spun că iubirea își va face rapid loc în viață lor.

Pești

Peștii se bucură de un sfârșit de săptămâna printre prieteni. Nu au ieșit încă din atmosfera de petrecere continuă și vor să o țină așa încă câteva zile de acum.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.