Horoscop. Balanțele, șanse să își găsească sufletul pereche

0

Berbec

Pe plan sentimental, un  pariu nebunesc ar putea da rezultate uimitoare. Nimic nu este mai misterios decât un om dispus să riște totul pentru persoana pe care o dorește. În orice caz, nativii din zodia Berbec vor rămâne cu amintiri de neuitat.

Taur

De fiecare dată Taurii reușesc să-și adune forțele și să transforme situații aparent fără scăpare în avantajul lor. Păstrează-ți încrederea, e doar o chestiune de timp până vei ajunge unde îți dorești.

Gemeni

Cine își imaginează că persoana care le-a pus inima pe jar le va ghici gândurile va avea parte de o surpriză neplăcută. Este de preferat să nu irosești oportunitatea și să faci pasul decisiv. Merită orice risc. În cel mai rău caz te vei alege cu un zâmbet.

Rac

Racii s-ar putea confrunta cu o persoană foarte dificilă și care urmărește cu orice preț un conflict. Astfel de indivizi încearcă să-și impună voința punându-și colegii sau partenerii în situații-limită, în care aceștia să greșească. Nu te lăsa prins într-un astfel de joc. Setează regulile de la început și nu da niciun pas înapoi, pentru că nu ai de ce.

Leu

Astrele îţi recomandă să fii mai reţinut în a comunica celor din jur lucrurile bune care ţi se întâmplă. Sfaturile lor ar putea avea o influenţă nu tocmai bună şi ţi-ar putea strica ploile.

Fecioară

Ai succes pe toate planurile, iar horoscopul recomandă să te destinzi cu o sesiune de cumpărături. La fel ca şi în cazul Leilor, nu vă împărtăşiţi secretele cu prietenii. Există riscul ca o persoană din anturaj să profite de încrederea ta.

Balanță

Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, s-ar putea ca pe parcursul zilei să atragi atenţia unei persoane care te fascinează de ceva vreme. De asemenea, astăzi ai putea să faci un consult la medicul de familie. Este timpul să rezolvi o problemă de sănătate care te sâcâie de o bună bucată de vreme.

Scorpion

Mergi înainte cu planurile tale şi nu lăsa pe nimeni şi nimic să te abată de la traiectorie. Succesul nu va întârzia să apară, iar câştigurile financiare vor fi importante. Dacă ţi se oferă o oportunitate de job, nu refuza. S-ar putea să fie calea cea mai scurtă spre succesul mult dorit.

Săgetător

O persoană, poate chiar cineva cunoscut, v-ar putea da de înțeles că și-ar dori să facă parte din viața voastră. Aveți ocazia astfel să faceți un pas înainte. Dacă aveți însă unele rețineri, ar fi bine să fiți sinceri și să spuneți direct ce simțiți.

Capricorn

Ar trebui să dați atenție modului cum comunicați cu cei din jurul vostru. Ar fi păcat să fiți înțeleși greșit, mai ales că ați făcut tot posibilul pentru a face totul cât mai bine. Încercați ca mesajele pe care le transmiteți să fie clar înțelese, și veți avea de câștigat.

Vărsător

Dacă simțiți că eforturile depuse în ultima vreme ar trebui răsplătite și că meritați mai mult, ar trebui să aveți grijă să nu veniți cu pretenții exagerate, recomandă horoscopul. O abordare cu măsură a problemei ar putea fi în avantajul vostru și să vă aducă în câștig.

Pești

Uneori, o întrerupere sau o rupere de ritm e benefică. Iar asta ar putea fi o bună idee pentru nativii din zodia Pești. O schimbare de plan sau de abordare în ceea ce faceți v-ar putea aduce rezultate mai bune și mai mult entuziasm. Chiar și o pauză de la munca depusă până acum ar putea fi binevenită.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata