Horoscop duminică! Gemenii caută soluții pentru a se putea apropia de anumite persoane

Berbec

Ai putea observa că ai restanțe la capitolul exprimare a sentimentelor și căldură în relațiile cu cei dragi. Poți repara câte ceva, cu condiția să și vrei asta.

 Taur

Este important să eviți, indiferent cât de greu ți se pare, orice exces de autoritate, în special față de cei din familie. Nu obții nimic, ba te mai și consumi inutil.

Gemeni

Cauți soluții pentru a te apropia de anumite persoane, fără ca acestea să cunoască interesele tale reale, dar te amăgești singur. Pericolul de a fi descoperit este real.

Rac

Sunt multe contradicții astăzi și de aceea ar fi bine să fii tu cel calm din grup, ca să poți tempera excesele celorlalți sau, măcar, să îi ajuți să nu exagereze prea mult.

Leu

S-ar putea să ți se pară că situațiile pe care le trăiești acum sunt în contradicție cu ceea ce ți s-a promis și să devii morocănos sau necooperant, deși nu ai motive reale.

Fecioară

Există o parte bună în această zi, în faptul că vei avea ocazia să înțelegi subtilitățile unor situații. Numai că este bine să păstrezi un echilibru și să iei în considerare și ceea ce ți se spune.

Balanță

Ai nevoie de cooperarea celor din jur și de aceea ar fi bine să îți folosești nu doar farmecul personal ci și rezerva de diplomație, cea care te ajută să temperezi situațiile tensionate.

Scorpion

Este important să fii atent la ceea ce vine, ca informație, de la superiori, ca să nu ratezi ceva important doar pentru că ești convins că le știi deja pe toate. Horoscop

Săgetător

Astăzi ai nevoie să îți amintești de partea cea mai frumoasă a firii tale, cea care te îndeamnă să protejezi oamenii, să îi înseninezi și să îi ajuți să vadă partea frumoasă a vieții.

Capricorn

Graba strică multe astăzi, dar și mai multe poate strica agresivitatea, mai ales în familie. Poate crezi că vei reuși să rezolvi totul cu un gest frumos, la final, dar nu e cazul acum.

Vărsător

Ar fi bine să lași deoparte orice atitudine negativă și să participi la eforturile grupului din care faci parte, fie el echipa de la serviciu sau familia.

Pești

Contează foarte mult să știi ce faci, să cântărești cu atenție cheltuielile și să eviți risipa, de orice fel. Așa vei reuși să te ferești de exagerari.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.