Horoscop ianuarie 2023, cu Mihai Voropchievici! Belșug și o lună de vis pentru două zodii!

0

Anul 2023 este un an 7, din punct de vedere numerologic, fiind un an al spiritualității, anul Domnului, spune numerologul Mihai Voropchievici. În acest ce vine, vom plăti karmic toate relele pe care le-am făcut în 2022. Urecheala divină vine pentru cei care au fost în culpă, indiferent la ce nivel.

CITEȘTE ȘI: ACUM! POLIȚIȘTI LOCALI BĂTUȚI DE PATRU TINERI! SCANDAL ÎN GĂVANA!

Berbec

Berbecii vor triumfa în prima lună a anului, așa că nu trebuie să mai aștepte ceva de undeva. Dacă pun mâna și muncesc este în folosul lor. Cu alte cuvinte, ei sunt șefii propriului lor destin. Trebuie să se decidă dacă vor să trăiască la un nivel ridicat.

Taur

Taurii vor fi în permanență nerăbdători. Sunt stăpâniți de acest sentiment, iar această nerăbdare nu e tocmai benefică. Ianuarie vine cu niște lucruri bune, însă nu atunci când vor ei. Pot veni pe 7 sau pe 17 ianuarie aceste lucruri.

Gemeni

Gemenii au o lună care nu e extraordinară de favorabilă. Sunt pe o pojghiță de gheață subțire. Trebuie să fie extrem de prudenți, să fie atenți la cum comunică. De la niște supărări pot da drumul la guriță și fac un scandal monstru, îndepărtându-i pe cei care în general îi au aproape.

Rac

Racii sunt sfătuiți ca în ianuarie 2023 să dea la o parte toate grijile legate de trecut. Trebuie să se pregătească pentru o lună de vis. Dacă vor să aibă o lună extraordinară, ar trebui să se descotorosească de bagajul grijilor.

Leu

Leii trebuie să se detașeze de cotidian, de toate problemele legate de job sau grijile legate de sănătate. Nu e bine să se mai încarce cu griji vizavi de sănătatea unei persoane apropiate, că e prieten, că e rudă.

Fecioară

Fecioarele primesc o atenționare foarte interesantă. Este cazul să abordeze altfel toate problemele de care sunt interesate. Trebuie să schimbe tactica. A schimba tactica înseamnă că toate Fecioarele care au fost bune, darnice și au văzut că în loc de o vorbă bună au primit o strâmbătură de nas să nu mai fie atât de bune.

Balanță

Pe strada Balanțelor răsare soarele. Mentalul e mai lucid, vor discuta mai bine. Nu vor mai avea mintea încărcată cu tot felul de planuri și gânduri. Au parte de o viață nouă. Cei necăsătoriți cunosc o persoană cu care pot întemeia o familie.

Scorpion

Scorpionii susțin o mică bătălie. Ei pot să o câștige, mai ales că sunt favorizați de astre.

Săgetător

Săgetătorii pun pe tapet o problemă căreia nu i se găsește răspunsul. Runa îi sfătuiește simplu și la obiect: pot găsi rezolvările numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Capricorn

Capricornii au simbolul fertilității și al belșugului în luna ianuarie. Visele lor se vor îndeplini. Truditorii au muncit mult în 2022, iar acum vin recompensele masive asupra lor.

Vărsător

Vărsătorii sunt pe punctul de a se muta din casă sau de la serviciu. Nativii de aer vor avea mintea limpede și vor acționa favorabil pe domeniul pe care și-l doresc.

Pești

Pești, ca de obicei, primesc vești bune. Au parte și de tot felul de cadouri, dar și de sume importante de bani. Vor primi de toate în luna ianuarie 2023, așa că nu le rămâne decât să se bucure, a spus Mihai Voropchievici, potrivit fanatik.ro.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata