Horoscop. Iubirea se ridică la cote înalte

0

Berbec

Berbecii sunt preocupaţi de carieră sau… mai degrabă îngrijoraţi. Sugestia astrelor este să vă relaxaţi, nimeni nu vă poate înlocui, deci faceţi abstracţie de nereguli.

Taur

Taurii sunt stresaţi pe zona relaţiilor din cauza unui conflict sau a unei despărţiri. Trebuie să vă adaptaţi mai uşor schimbărilor dacă nu vreţi să vă dezechilbreze.

Gemeni

O zi în care Gemenii sunt foarte implicaţi într-un proiect, o activitate la distanţă, mai ales pe plan emoţional. Sunteţi avantajaţi dacă vreţi să studiaţi şi să vă folosiţi de mediul online.

Rac

Pe Raci s-ar putea ca cineva să îi manipuleze sau să le ofere informaţii greşite, parţiale, în orice caz nu veridice. Analizaţi cu atenţie totul şi nu vă lăsaţi influenţaţi.

Leu

Pe plan financiar Leii sunt uşor destabilizaţi din cauza unor datorii sau plăti restante. De mâine apar soluţii, aşa că nu luaţi azi decizii majore.

Fecioară

Nativii Fecioară au de rezolvat chestiuni legate de nişte hârtii, semnături sau documente. Depindeţi de o instituţie să primiţi o aprobare, un răspuns care vor fi pozitive.

Balanță

Balanțele comunică foarte bine în mediul online şi au parte de creativitate, de inspiraţie. Poate este momentul să ieşiţi din zona voastră de confort şi să încercaţi ceva nou.

Scorpion

Scorpionii, în schimb, sunt foarte pasionali şi fie se ceartă cu partenerul de viaţă, fie depun prea multe sentimente faţă de o persoană cu care nu au vreo legătură. Cert este că iubirea se ridică la cote înalte.

Săgetător

Apare un conflict în raport cu nişte prieteni sau la job în cazul Săgetătorilor. Surprizele nu vor lipsi, aşa că mare grijă cum le faceţi faţă.

Capricorn

Capricornii au tendinţa să facă excese, fie ele culinare sau de altă natură. Poate vorbiţi prea mult sau munciţi peste program, iar ast vă afectează imunitatea şi psihicul. Încercaţi să vă echilibraţi.

Vărsător

Nativii Vărsător trebuie să rezolve ceva legat de bănci, nişte credite, plăţi bancare. Deşi sunteţi îngrijoraţi, totul va se va aşeza, dar încercaţi să nu vedeţi partea negativă.

Pești

Iar Peștii socializează mai mult decât de obicei. Prieteni, cunoştinţe, posibile idile. Dacă sunteţi preocupaţi de starea de sănătate a cuiva de la distanţă, fiţi siguri că va fi bine.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata