Horoscop. Noi orizonturi pentru Balanțe

Berbec

Dacă aveţi un secret bine ascuns, dar care poate răni o persoană dragă, cel mai bine ar fi să purtaţi o discuţie deschisă în care să vă puneţi sinceritatea înainte şi să recunoaşteţi dacă şi unde aţi greşit. Veţi vedea că la final lucrurile se vor aşeza aşa cum trebuie.

Taur

Dacă vă împotmoliţi într-o anumită situaţie, cereţi ajutor, lăsaţi mândria deoparte şi recunoaşteţi când sunteţi depăşiţi. Vulnerabilitatea poate fi apreciată de ceid ragi mai mult decât orgoliul şi dorinţa de a arăta că excelaţi în orice domeniu.

Gemeni

Aveţi şansa de a spune lucrurilor pe nume, de a recunoaşte şi de a demonstra că inima voastră bate cu putere pentru o anumită persoană. Iar dacă lucrurile nu ies aşa cum vă doriţi, nu vă faceţi probleme, va ieşi într-o bună zi şi Soarele pe strada voastră, iar atunci veţi înţelege că nimic altceva nu mai contează.

Rac

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal se pregătesc de petrecere. S-ar putea să primiţi o veste extraordinară, spontană, dar foarte importantă din partea unei rude sau chiar din partea persoanei iubite. Această ştire va necesita categoric un motiv de sărbătoare şi vă va crea o nouă imagine despre viitorul vostru.

Leu

Pot creşte șansele de a inspira pe cineva din jurul tău și de a crea unele schimbări cu adevărat pozitive. În plus, cu cât veți cunoaşte mai mulţi oameni noi, cu atât vă veți simți mai vesel până la sfârșitul zilei. Urmează o săptămână grea, aşa că orice situaţie aduce relaxare e binevenită.

Fecioară

Fecioara priveşte astăzi totul printr-o perspectivă mai deosebită. Este posibil să apeleze la colegii de muncă sau la unii prieteni pentru îndrumare, dar s-ar putea să nu aibă succes. Acest lucru te enervează, pentru că atunci când cineva vine la tine cu o cerere de ajutor nu obişnuieşti să refuzi.

Balanță

Balanţa se bucură de un succes ușor și de confortul care poate veni doar atunci când știe exact ce face și cum să facă. Astăzi veţi avea parte de un mister de rezolvat. Folosiți-vă experienţa într-un mod cu totul nou, pentru a evalua o situație și pentru a vă găsi drumul. Aveți o mulțime de abilități şi o experienţă de invidiat.

Scorpion

Veți vedea câteva similitudini între viața personală, familie şi muncă, pe care nu le-aţi mai observați până acum, iar unele decizii rapide vă vor ajuta să lucrați spre avantajul tuturor. Mai târziu, unele negocierile delicate pot ajunge la un impas, dar din nou, gândirea dvs. rapidă face toată diferența.

Săgetător

Nu plecaţi de acasă înainte să vă asiguraţi că aveţi la îndemână tot ce vă trebuie pentru activităţile programate astăzi. Una dintre superstiţiile cele mai cunoscute este că ar fi păcat să vă întoarceţi din drum, mai ales că urmează să participaţi la evenimente unde contează foarte mult punctualitatea. Ar fi păcat să vă uitaţi diplomaţia acasă, însă cel mai important este să ridicaţi mâna şi vocea şi să vă faceţi simţită prezenţa.

Capricorn

Pericolul de depresie poate fi înlăturată graţie prezenţei voastre de spirit şi a inspiraţiei de care daţi dovadă în a efectua anumite alegeri. Menţineţi strânsă legătura pe parcursul zilei şi presăraţi peste rutină momente deosebite de prietenie evidenţiate în special cu ajutorul unor glumiţe nevinovate sau a unor bârfe amuzante.

Vărsător

Sinceritatea este extrem de apreciată însă, mare atenţie, pentru că nu este obligatoriu să aducă şi rezultatul dorit. Însă este mai bine să ştiţi cum staţi în relaţia respectivă decât să vă bateţi capul cu dubii neproductive. Poate, cine ştie, aveţi mai multe în comun cu alte persoane şi până acum v-aţi avântat pe un drum greşit.

 Pești

Chiar dacă obiectivul principal este să ajungeţi în top, întrebarea este de acolo unde aţi mai putea avansa? Aşa că mai bine trageţi frâna de mână, faceţi paşi mici în activitatea profesională şi bucuraţi-vă de micile plăceri ale vieţii de zi cu zi. Poate, cine ştie, chiar aveţi şansa unei călătorii şi încă nu v-aţi dat seama până acum că este foarte important să îmbinaţi utilul cu plăcutul.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.