Horoscop. Peștii primesc vești care le schimbă viața la 180 de grade

0

Berbec

Evitaţi discuţiile în contradictoriu, conflictele, mai ales în cuplu. Dacă aveţi o problemă încercaţi să trataţi totul cu tact, fiţi calmi, fără reacţii vulcanice care pot avea efecte dureroase ulterior.

Taur

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal se bucură de atenţia unei persoane foarte speciale. Chiar dacă împărtăşiţi sentimente unul faţă de celălalt, indicat ar fi să păstraţi o atitudine uşor distantă.

Gemeni

Vorbiţi cu cei dragi, cu prietenii ori persoana iubită şi alegeţi o destinaţie inedită în acest an pentru concediu. Nu ar strica să creaţi o listă cu mai multe opţiuni pe baza căreia să alegeţi răspunsul favorit de toată lumea.

Rac

Dacă aveţi o problemă, ori vreţi să vorbiţi cu cineva, să vă descărcaţi, să cereţi un sfat, îndreptaţi-vă spre familie ori prieteni foarte apropiaţi. Evitaţi discuţiile căci nu toată lumea este de încredere şi riscaţi ca secretul vostru să ajungă la urechea tuturor.

Leu

Leul îşi pune astăzi în pericol reputaţia din cauza unei persoane foarte încăpăţânate, care te implică într-o situaţie greu de rezolvat. Această persoană este una foarte apropiată, care îţi cere susţinerea necondiţionată în privinţa unui proiect aşa zis infailibil.

Fecioară

Apar probleme destul de acute, pentru că cineva apropiat  trece prin câteva probleme destul solicitante în acest moment. Acest stres ar putea afecta personalitatea lor într-un mod negativ, aşa că depinde de tine să îi ţii moralul ridicat.

Balanță

Dacă o conversație te aruncă în probleme politice sau evenimente mondiale despre care nu știți nimic, nu vă panicaţi, dar schimbați subiectul. Nu te faci de râs dacă spui că nu ştii forte bine subiectul, în loc să te lansezi într-o conversaţie la finalul căreia toată lumea să concluzioneze că habar nu ai despre ce vorbeşti.

Scorpion

Înainte de a merge la cumpărături, verificați contul bancar pentru a vă asigura că știți unde stați, financiar vorbind. Dacă nu vă asigurați şi mergeţi pe supoziţii, s-ar putea să constataţi că un obiect foarte scump, pe care credeaţi că îl puteţi obţine fără probleme, vă bagă în datorii uriaşe, de care nu veţi putea scăpa o vreme.

Săgetător

Astrele îţi recomandă să iei anumite decizii foarte importante pentru viaţa ta. un nou loc de muncă şi renunţarea la partenerul actual pot fi subiectele majore la care să te gândeşti serios în acest weekend. Conştiinţa te va ajuta să iei cele mai bune decizii. Un timp petrecut singuri îţi va fi de mare ajutor.

Capricorn

Aveţi probleme cu un coleg de serviciu, iar o confruntare cu acesta îţi strică îţi strică starea de bine pe care o ai. Seara, o să primeşti veşti senzaţionale, legate de o călătorie pe care o aştepţi de foarte mult timp. Astăzi, este foarte posibil să întâlneşti o persoană specială.

Vărsător

Faci tot ce îţi stă în putinţă ca să transmiţi şi celor din jur pozitivismul şi starea ta de bine. Eşti în centrul atenţiei şi asta nu face decât să te bucure. Acasă, este posibil să ai o o confruntare cu un membru al familiei sau cu partenerul de viaţă.

Pești

Unii nativi ai zodiei Peşti primesc veşti care le schimbă viaţa la 180 de grade. O ofertă de job de nerefuzat sau o oportunitate incredibilă de a face bani. În plan personal, vei primi un cadou foarte scump din partea persoanei iubite. A venit vremea recompenselor. O să primeşti atât cât ai oferit, de-a lungul timpului. Bunătatea ta va fi recompensată cu lucruri extraordinare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata