Horoscop! Scorpionii, conflicte aprinse cu persoanele dragi

0

Berbec

Intuiția și imaginația voastră funcționează la foarte bine. Scrisurile dintr-un caiet pot fi copiate cu ușurință pe materiale mai formale ulterior. Ceea ce este important astăzi este să începeți. Probabil veţi produce ceva minunat!

Taur

Ați fost atât de preocupaţi de planurile şi proiectele voastre în ultima vreme, încât ați pierdut ideea despre a vă bucura de ceea ce vă înconjoară. Vă plictisiţi prea repede, prea uşor.

Gemeni

Încercați să vă dați seama care sunt problemele şi cum puteţi să le rezolvaţi fără să vă bateţi prea mult capul. Nimeni altcineva nu se așteaptă să aveți toate răspunsurile chiar acum, așa că de ce ar trebui? Relaxați-vă și încercați să vă bucurați de momente petrecute alături de cei dragi.

Rac

S-ar putea să fiți obsedați să vă găsiți adevăratul scop în viață. Deși este posibil să nu vă placă să recunoașteți acest lucru, acest aspect vă poate ocupa foarte mult gândurile. Încearcă să nu fii atât de stresat în legătură cu asta.

Leu

S-ar putea să vă simțiți destul de introspectiv și hotărât să ieșiţi din ritmul frenetic al celorlalți. Ești o persoană atentă, cu convingeri spirituale profunde. Este de înțeles că uneori te poți simți descurajat de felul în care decurg lucrurile în societate.

Fecioară

Dacă încercați doar să satisfaceți dorințele tuturor celorlalți, vă veți sacrifica pe ale voastre. Pentru a vă bucura cu adevărat de timpul petrecut cu ceilalți, amintiți-vă că trebuie să vă îndepliniți mai întâi propriile nevoi.

Balanţă

La locul de muncă vă concentrați cu greu având în vedere că weekendul bate la ușă și aveți planuri să ieșiți la munte, să mai profitați de vremea numai bună de schi și de peisajele mirifice. Atenție, însă, la cât cheltuiți.

Scorpion

Scorpionii vor porni un conflict cu o persoană dragă, iar discuția s-ar putea să degenereze. O să spuneți multe lucruri pe care apoi le veți regreta, în loc să gestionați situația cu calm și diplomație. Nu uitați că nu dețineți adevărul absolut și trebuie să ascultați și părerea partenerului dacă vreți o relație armonioasă.

Săgetător

Nativii acestei zodii au câteva zile mai dificile la locul de muncă din cauza volumului de muncă. Poate ar fi indicat, totuși, să vorbiți cu cineva, să atrageți atenția asupra faptului că sunteți copleșiți de sarcinile primite. Nici la capitolul tip liber nu stați prea bine. S-ar putea să fiți nevoiți să renunțați la acest weekend dacă nu vreți să rămâneți în urmă cu proiectele.

Capricorn

E posibil să fi luat decizii dintre cele mai neinspirate în ultima perioada, așa că o persoană din exterior, care gândește la rece, ar putea identifica mai bine problema și soluția potrivită. În plan profesional, ziua va trece fără probleme deosebite.

Vărsător

Vărsătorii sunt extrem de motivați și simt că este un moment prielnic să se lupte pentru funcția pe care și-o doresc de atâta vreme. Doar că nu ești singurul care vei concura pentru aceeaşi poziţie. Sfatul astrelor pentru tine este să ai încredere în tine că ești cel mai bun.

Peşti

Te simți trădat, iar asta îți provoacă furie și nesiguranță. Sfatul astrelor este să nu aștepți vreo dovadă care să îți confirme bănuielile. Situația trebuie clarificată cât mai repede, cu o discuție sinceră, cu toate argumentele pe masă. Doar așa vei afla dacă gelozia este una justificată.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata