Horoscop. Șoc pentru Scorpioni

0

Berbec

Aţi putea fi propuşi în postul de lider pentru un proiect important demarat în organizaţia voastră. Daţi dovadă de seriozitate şi de o bună comunicare în echipă, căci, la final, dacă rezultatele vor depăşi aşteptările superiorilor, aţi putea fi chiar avansaţi.

Taur

Dacă participaţi alături de cei dragi la un eveniment, o petrecere, s-ar putea să vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă, poate din copilărie. Vremurile însă s-au schimbat, iar voi de asemenea, motiv pentru care s-ar putea aprinde o flacără a iubirii plină de pasiune. Daţi o şansă unei poveşti de dragoste care vă poate aduce în final fericirea mult aşteptată.

Gemeni

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal trec printr-o perioadă fructuoasă, atât din punct de vedere profesional, cât şi sentimental. Este bine să vorbiţi despre sentimentele voastre, mai ales cu persoana iubită, ori cu cei apropiaţi vouă.

Rac

Totuşi, încercaţi să vă încărcaţi cu energie pozitivă pentru că urmează o perioadă stresantă, în care veţi fi supuşi unor teste, uneori chiar şi fără să ştiţi. Staţi fără griji! Voi sunteţi mereu pregătiţi şi extrem de adaptabili, astfel că vă veţi obişnui cu noua situaţie fără probleme.

Leu

Veţi primi o veste neaşteptată în ceea ce priveşte viaţa profesională, iar toate problemele pe care credeaţi că le aveţi vor dispărea. Profitaţi de timpul alături de familia reunită şi încercaţi să fiţi mai pozitivi. Este foarte important să gândiţi pozitiv pentru că este singura metodă prin care puteţi atrage lucruri bune în viaţa voastră.

Fecioară

Veţi fi dezamăgiţi total de un gest sau chiar de o trădare majoră, făcută intenţionat. Apelaţi la ajutorul familiei pentru a putea înţelege şi pentru a putea trece cu bine peste acest hop din viaţa voastră. Într-un final, totul va reveni la normal.

Balanță

Conversațiile cu câțiva intelectuali vor fi astăzi distractive și te vor îmbogăţi, mai ales dacă ai încredere în ceea ce tu aduci în aceste discuţii. Reține, nu trebuie să fii expert în tot ceea ce se vorbeşte. De fapt, curiozitatea te va face un partener de dialog extrem de apreciat.

Scorpion

Nu e un moment potrivit să îţi exprimi frustrările, asta îi va face pe ceilalţi să nu te mai ia în serios. De aceea, nu uita de vechea vorbă care spune că poți duce un cal la apă, dar nu îl poți face să bea. Resemnează-te cu asta şi acceptă că dacă e vorba despre un grup de oamni care caută o soluţie, răspunsul e cel agreat de toţi, nu cel care e considerat corect.

Săgetător

Încetați să încercați să măsuraţi oamenii înainte de a vă deschide în faţa lor. Intrați în cameră cu mintea și inima larg deschise. Este timpul să lăsați căldura și compasiunea din voi să vorbească. Ele creează și inspiră conversații mult mai interesante decât ar putea să o facă vreodată gândirea critică.

Capricorn

Nu fii dezamăgit şi încearcă să-ţi canalizezi energia pentru un scop nobil. Fii bun cu cei care ţi-au dovidit că sunt loiali şi buni şi încearcă să-i ignori pe cei care te-au dezamăgit. În timp, o să descoperi că efortul tău nu a fost în zadar.

Vărsător

Pentru tine nu va fi foarte greu să vezi cine este real şi cine este fals. Dacă descoperi că persoana la care te aşteptai cel mai puţin este un prefăcut, nu te descuraja. Într-o bună zi, o să găseşti resursele necesare pentru a trece peste această dezamăgire.

Pești

Planetele s-au aliniat pentru tine şi tot şi toate parcă lucrează pentru ca tu să fii mulţumit. Nu uita să mulţumeşti tuturor celor care au pus umărul ca tu să fii împlinit şi satisfăcut de tot ce ai realizat până acum.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata