Horoscop. Surprize de proporții și schimbări majore pentru unele zodii

Berbec

Una dintre cele mai bune modalități de a vă reaminti că sunteţi comandatul propriei vieţi este de a vă rearanja planurile de viitor. Gândiţi-vă bine la lucrurile pe care doriţi să le puneţi în aplicare, aveţi curajul de a vă îndeplini visul. Dacă ajungeţi într-un punct de cotitură nu vă sfiiţi în a cere un sfat. Prietenii şi familia vă vor fi alături în orice moment.

Taur

Pentru nativii din această zodie se anunță o zi incărcată din punct de vedere emoțional. Vești neașteptate i-as putea scoate din calmul si liniștea ultimei perioade, in care totul părea a merge ca pe roate. Important este să nu reacționezi la cald și să nu iei decizii pripite.

Gemeni

Este posibil ca persoana care deține puterea acum să nu fie persoana pe care aţi vrea întocmai să o vedeţi la putere, dar nu este nicio problemă. Aveţi încredere în forţele voastre şi demonstraţi celor din jur de ce sunteţi în stare. Astăzi ar putea fi începutul unei noi faze a relației voastre, veţi putea decide lucruri importante care ţin de viitorul vostru şi al familiei voastre.

Rac

Vă gândiți tot mai serios să faceți un pas important în ceea ce privește relația de dragoste. Este timpul să aveți o discuție cu partenerul de viață și să luați împreună o decizie care v-ar putea schimba viața. Din fericire, astrele sunt de partea voastră și totul va ieși exact așa cum vă așteptați. Trebuie doar să aveți puțină răbdare și totul se va aranja exact cum sperați.

Leu

Liniște – asta este cuvântul care descrie perfect începutul vostru de an și este exact ceea ce sperați. După o perioadă agitată era și timpul să mai răsuflați ușurați și să lăsați grijile deoparte. Aveți planuri mari pentru acest sfârșit de săptămână și abia așteptați să vă petreceți timpul alături de cei dragi.

Fecioară

Deja sunteți cu gândul la weekend și la planurile alături de familie. Ar trebui, totuși, să vă mai concentrați puțin și să încercați să nu faceți boacăne chiar pe ultima sută de metri. Toate la timpul lor. Nu ar strica nici să fiți mai responsabili în ceea ce privește sănătatea voastră, să mergeți la un control, să scăpați de gândurile care nu vă dau pace. Mai bine preveniți decât să tratați.

Balanță

Unul dintre proiectele voastre actuale parcă nu se mai termină. Dacă ați așteptat să se vadă luminiţa de la capătul tunelului, s-ar putea astăzi să o întrezăriţi, dacă vă păstrați calmul și rămâneți încrezător. Îngrijorarea cu privire la modul în care sau când veţi termina ceva nu vă ajută să o faceţi mai repede, nu-i așa? Suflecaţi-vă mânecele şi treceţi la treabă. Acesta este cel mai rapid mod de a ajunge la linia de sosire.

Scorpion

Aceasta este o zi foarte bună pentru a obține ceea ceea ce vă doriţi, indiferent dacă este vorba de atenția unei anumite persoane pe care aţi pus ochii sau doar un loc de parcare mai bun. Aveţi ceva energie înăuntrul vostru, ceea ce vă creează o bulă de protecție cu vibrații bune în jurul vostru. Nimic din ce spun ceilalţi nu vă afectează şi veţi avea un cuvânt bun pentru toți cei pe care îi vedeţi.

Săgetător

Dacă sunteţi combinaţi cu cineva de la serviciu sau de la școală, prima dvs. reacție ar putea fi că voi doi sunteți nepotriviti. Dacă sunteţi în această situaţie, rămâneți cu el oricum. Scoateţi din această relaţie ce este mai bun. Daţi-i timp să înflorească și aţi putea fi plăcut surprins de ceea ce ia naştere.

Capricorn

Un prieten a făcut câteva schimbări remarcabile în viaţa lui, ceea ce înseamnă că şi tu te gândeşti să faci nişte schimbări. Au câteva sfaturi excelente pentru tine despre cum să porneşti în noua direcţie, aşa că ar trebui să stai de vorbă cu ei despre transformare. Vor fi flataţi de atenţia acordată, ceea ce îi va încuraja să continue cu acest stil de viaţă reînnoit.

Vărsător

Mai aruncă o privire asupra evenimentelor recente şi vei reuşi să le vezi aşa cum sunt. O mică distanţare şi timp îţi pot oferi mai multă claritate. Nu este uşor să fii sincer cu tine despre greşelile pe care le-ai făcut în trecut, dar este cel mai bun mod de a evolua. Dacă în retrospectivă vezi că ai spus sau făcut ceva ce regreţi, ia măsuri azi şi cereţi scuze dacă e cazul.

Peşti

Dacă ai visat să faci o schimbare în viaţa ta, azi ai putea să transformi acel vis în realitate. Dar ăsta e doar începutul. Nu poţi să te aştepţi la transformări majore peste noapte. Dacă ai aşteptări nerealiste, îţi vei creea frustrări. Dacă vrei să faci o schimbare de natură fizică, e şi mai adevărat.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.