Horoscop. Un vis împlinit și momente de tandrețe

Berbec

În weekend, nativii zodiei Berbec ar trebui să le acorde mai mult timp celor dragi, mai ales că horoscopul anunță un eveniment fericit în familie. În plan financiar, nu sunt recomandate investiţiile aşa că trebuie să reziști ispitelor. Nu face cheltuieli decât dacă este necesar. Focusează-te mai ales pe familie și prieteni. Doar așa vei reuși să îți încarci bateriile pentru săptămâna ce urmează, spun astrele.

Taur

Pentru Tauri, este important să îşi folosească diplomația și şarmul ca să obţină ce îşi doresc. Sfatul astrelor pentru tine este să îți valorifici calităţile care te fac unic și să nu dormi pe ideea că ești dispensabil. Nimeni nu este de neînlocuit nu ți se aplică ție, iar asta ar trebui să te motiveze și mai mult. La serviciu, trebuie să fii mai atent la ce spun cei din jur. Ai putea primi un sfat sau un îndemn care să îți schimbe decisiv perspectiva asupra unei anumite abordări.

Gemeni

În viaţa nativilor Gemeni, dragostea s-a lăsat puţin aşteptată, însă ziua de sâmbătă va schimba cu siguranță acest lucru. Astăzi, te îndrăgostești, spun astrele. În sfârșit, vei simți fluturi în stomac. TRebuie, însă, să fii foarte atent la vorbe și la gesturi. Unele lucruri pot jigni fără să îți dai seama, ai putea răni o persoană dragă. Seara, o veste primită de la un prieten s-ar putea să îți schimbe radical părerea despre o anumită persoană.

Rac

Astăzi este o zi numai bună ca să îndeplineşti tot ce ai visat. Totul se datorează conexiunii dintre Soare şi Neptun care îşi face simţită prezenţa în această perioadă. Astrele te îndeamnă să te odihneşti mai mult. Luna în Peşti te încurajează să cauți perspective noi prin mijloace educaționale.

Leu

E o zi numai bună să te relaxezi. Lasă la o parte nevoia de a fi productiv şi petrece timpul alături de cei dragi. Soarele, planeta ta conducătoare și Neptun te ajută să ai viziuni creative și o dorință de evadare alături de persoana iubită.

Fecioară

Universul lucrează pentru a rezolva orice probleme apărute pentru tine în această săptămână. Neptun face ca această zi să fie una dedicată vindecării, relaxării și eliberării emoționale prin mijloace terapeutice. Este o zi numai bună ca să vă relaxaţi alături de persoana iubită.

Balanță

Pentru Balanţe, sâmbătă se anunţă a fi o combinație ciudată de sentimente stăpânite și neliniștite în același timp. Este o perioadă ideală pentru relaxare şi pentru a vă bucura de timpul liber. Mercur în conjunctură cu Uranus cere autenticitate, determinându-vă să explorați câteva conversații relaționale puternice referitoare la libertate și finanțe.

Scorpion

Nu poți ocoli adevărul care apare astăzi pentru voi, dragi Scorpioni. Mercur în conjunctură cu Uranus vă determină să vă implicați în conversații de parteneriat care pun totul pe masă. Aveţi nevoie de o nouă abordare. Sunteţi senzuali în acest weekend, iar partenerul va simţi din plin acest lucru.

Săgetător

Oferiţi-vă puțin spațiu pentru a medita la ceea ce se întâmplă astăzi pentru voi, dragi Săgetători. Aveţi nevoie de o schimbare şi încercaţi să realizaţi un echilibru între muncă şi viaţa personală. Din fericire, ar trebui să vă simțiți bine, aşa că luaţi-o mai uşor, relaxaţi-vă şi încercaţi să vă încărcaţi energia.

Capricorn

Capricornii au toate motivele să sărbătorească. În sfârșit, un vis pe care îl credeau apoape imposibil de îndeplinit devine o realitate cât se poate de palpabilă. E fie o decizie majoră de viață, care schimbă destine, fie o nouă persoană apărută în viața lor și care le transformă întregul univers. Este o dovadă cât se poate de clară că dorințele pot fi îndeplinite, dacă există pasiune și sacrificiu.

Vărsător

Vărsătorii sunt în pragul unor momente unice în dragoste, spune horoscopul. Iar acum trebuie să lase logica la o parte și să se arunce înainte, pentru că altfel nu se poate. Trebuie să riști dacă vrei să câștigi – iar asta presupune o încredere aproape oarbă în partenerul de viață sau un posibil partener de viață. Da, sunt șanse să fii dezamăgit sau chiar să suferi, dar la fel sunt șanse de a deveni un om împlinit.

Pești

Pentru Pești lucrurile sunt simple. Dacă ai de luat o decizie trebuie să o faci și punct. Dacă știai cu precizie ce ai de făcut, fără a pierde pe niciun plan, probabil că nu amânai acest moment. Unele hotărâri sunt așa – cu minusuri în ambele cazuri. Trebuie doar să alegi o cale, vei avea apoi șansa de regla lucrurile din mers.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.