Horoscop. Vești bune în dragoste. Zodiile care au noroc pe toate planurile

Berbec

Astăzi ai putea să afli că cineva de care îți este drag în secret îți împărtășește sentimentele. Vestea te va bucura, cu siguranță, însă latura ta sceptică îți va umbri starea asta de fericire. Puțin scepticism este sănătos, dar nu-l lăsa să te doboare. Toate semnele spun că ceea ce simți este adevărat. Urmeaza-ți inima, spun astrele.

Taur

Bunătatea și bunele maniere ar putea da roade astăzi. Cineva care te respectă foarte mult ți-ar putea oferi o oportunitate de a avansa în carieră, ori de a-ți crește veniturile. Această oportunitate ar trebui să fie binevenită și nu intimidantă. Du-te! Dacă profiți de ea, viitorul ți s-ar putea schimba în bine.

fi roz.

Gemeni

Dragostea este cuvântul de ordine astăzi. Dacă este implicat deja într-o relaţie, sentimentele puternice dintre doi ar putea duce la un angajament ferm. Dacă eşti singur, nu fi surprins dacă cineva pe care îl placi, dar pe care-l cunoşti prea bine va fi brusc atras de tine.

Rac

Astăzi, s-ar putea ca o parte din abilităţile pe care le aveţi să le puneţi în slujba unui proiect creativ. Imaginaţia şi intuiţia ta sunt la cote ridicate. Dacă te-ai gândit să începi un nou proiect, acum este momentul să-l pui în practică. Singurul dezavantaj este că s-ar putea să nu te mai poţi concentra la nimic altceva în afară de asta.

Leu

Leii au o zi în care sunt avantajați pe plan financiar, dar și amoros. Începeți deja să vă faceți planuri de weekend, poate mergeți la cumpărături pentru casă sau vă reînnoiți garderoba. Trebuie să strângeți o sumă mare de bani pentru cheltuieile de la sfârșit de an.

Fecioară

Fecioarele au noroc în dragoste, astăzi, mai mult ca oricând. O dorință arzătoare vi s-ar putea îndeplini cât de curând, mai ales pe plan profesinal. Aveți răbdare, luați lucrurile pas cu pas și concentrați-vă pe cee ace aveți de făcut.

Balanță

Idealismul și câteva revelații mistice interesante v-ar putea face să vreți să vă răspândiți ideile de afaceri. Poate doriți să invitați câțiva prieteni la discuții. În cea mai mare parte, oamenii vor fi interesați de orice aveți de spus. Nu forțați problema celor cu îndoieli. Ei vor trebui să se decidă singuri și o vor face la timpul lor.

Scorpion

Speranțele și obiectivele unui grup cu care sunteți asociați vă inspiră. S-ar putea să faceți sacrificii personale pentru a vă asigura succesul. Aceste sacrificii sunt temporare, pentru că veți beneficia și voi de succesul grupului. De asemenea, reușitele personale sunt notate în stele și s-ar putea să necesite o schimbare perturbatoare. Lăsați-vă purtat de val și nu permiteți îndoielilor de sine să vă ruineze planurile.

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător sunt sfătuiți să profite de fiecare minut liber și să se relaxeze alături de familie și de cei dragi. Sfârșitul de săptămână nu este departe și ai putea să te gândești la o escapadă departe de oraș. În plan sentimental, veștile sunt cât se poate de bune. Dacă nu ești implicat într-o relație, astăzi norocul va fi de partea ta.

Capricorn

Capricornii primesc vești bune pe plan financiar, dar nu stau rău nici la capitolul dragoste. La serviciu ești din ce în ce mai apreciat și nu este exclus să fii recompensat cu o primă substanțială. În plan amoros, este momentul să-i arăți partenerului cât de mult îl iubești și prețuiești.

Vărsător

Dragostea, afecţiunea şi romantismul par să te înconjoare. Legăturile cu prietenii apropiaţi, membrii familiei şi partenerul romantic ar putea de asemenea să fie mai srânse pe parcursul zilei. Poţi să te aştepţi la un val de imaginaţie şi inspriaţie artistică, poate generat chiar de suportul celor din jur. Orice relaţie creată acum va dura mult timp. Adu-ţi aminte de această zi când vremurile devin grele.

Pești

Gânduri puternice despre prietenii absenți sau membrii familiei vă pot veni astăzi. Toate sunt susceptibile să fie pozitive, deși s-ar putea să te distragă. Ai putea chiar să stai mai mult pe gânduri dacă ai afla că intuiția ta a fost corectă. Această tendință poate continua o perioadă. Sensibilitatea ta față de gândurile și sentimentele celorlalți crește. Poate contribui la înțelegerea ta despre ele. Profită din plin de ea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.