Hotărârea prin care Pădurea Trivale a fost declarată pădure parc – anulată de Tribunalul Vâlcea!

0

Hotărârea prin care Pădurea Trivale a fost declarată pădure parc a fost anulată de către magistrații Tribunalului Vâlcea, a anunțat în urmă cu puțin timp prefectul Radu Perianu. După adoptarea hotărârii în Consiliul Local, vocile au fost împărțite, unele persoane susținând că Pădurea Trivale ar trebui declarată arie protejată, motiv pentru care prefectul a atacat în instanță HCL-ul. Decizia nu este însă definitivă, putând fi atacată cu apel în 15 zile de la comunicare.

„Tribunalul Vâlcea a admis, ieri, cererea de chemare în judecată a Instituției prefectului județului Argeș prin care s-a solicitat anularea Hotărârii de Consiliu Local Pitești care declara Pădurea Trivale- pădure-parc și abroga hotărârea prin care municipalitatea cerea Guvernului să o declare arie protejată.

Deși PNL a susținut declararea Pădurii Trivale arie protejată, PSD s-a încăpățânat și a nesocotit voința a 10.000 de piteșteni care au cerut finalizarea demersurilor pentru declararea Pădurii Trivale – arie protejată. Decizia privind Pădurea Trivale trebuie să fie luată în funcție de voința cetățenilor, nu în funcție de interesele de grup”, a anunțat prefectul Perianu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata