Hotel de patru stele cuprins de flăcări în miez de noapte! Zeci de persoane evacuate!

0

Hotel de patru stele cuprins de flăcări în miez de noapte! Zeci de persoane evacuate!

Un hotel de patru stele a ars ca o torță noaptea trecută. Din primele informații, se pare că un trecător a sesizat faptul că acoperișul hotelului a luat foc. Zeci de oameni, cazați, au fost evacuate de angajații hotelului și de polițiști. Mulți dintre ei, speriați de bubuiturile din ușă, au ieșit cum au apucat.

CITEȘTE ȘI: A ARS DE VIE ÎN PROPRIA LOCUINȚĂ! TRAGEDIE ÎN ARGEȘ!

Din fericire, intervenția promptă a pompierilor a dus la evitarea unei tragedii. Turiștii au fost cazați, în miez de noapte, într-un alt hotel pus la dispoziție de autoritățile locale. Hotelul de patru stele care a luat foc noaptea trecută este unul de renume din centrul Ploieștiului. Autorităţile încearcă acum să descopere de la ce a pornit focul.

„Am văzut că a început să iasă totul galben pe cer. Deci era întuneric şi a început să ardă. Am adormit şi ne-a trezit poliţia, anunţându-ne că este la etajul 5 un foc şi trebuie repede să evacuăm clădirea.”, a povestit unul dintre turiști.

„La etajul 1 dormea cineva tun şi a trebuit să-l trezim. Pompierii au anunţat că nu o să rămână nimeni aici. Slavă domnului fără victime din cunoştinţele noastre.”, a declarant Andrei Volosevici, primar Ploieşti.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata