Hotelul de gheță de la Bâlea Lac, gazda balerinilor din Sankt Petersburg

Faima hotelului de gheață de la Bâlea Lac, a ajuns la urechile balerinilor din celebrul Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg. Astfel, artiștii s-au hotărât ca după ce vor termina reprezentația din data de 18 ianuarie de la Sala Palatului să vină să viziteze celebrul obiectiv turistic.

Spectacolul ce va fi pus în scenă de Baletul pe Gheață din Sankt Petersburg este singurul din lume în care baletul clasic se imbină cu feeria spectacolului pe gheață. Artiștii vor aduce în fața publicului transpunerea fidelă pe luciul scenei-pationoar a unui spectacol clasic de balet, cu decoruri, costume și balerini pregatiți în renumitele școli de balet clasic din Rusia. Pentru acest spectacol, scena Sălii Palatului va fi acoperită cu 2.500 de kg de gheață naturală.

Începand din anul 1995, Baletul pe Gheață din Sankt Petersburg aduce în fața publicului din lumea intreagă fascinantele spectacole clasice de balet, transpuse pe geață: „Frumoasa din padurea adormită”, „Lacul lebedelor” și „Spărgătorul de nuci” de Pietr Ilici Ceaikovski, precum și „Cenușăreasa” de Serghei Prokofiev, sunt titlurile cu care Baletul pe Gheață din Sankt Petersburg a susținut peste șapte mii de reprezentații în întreaga lume.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.