Hoți de găini – reținuți! Care era modul de operare?

Doi barbați au fost reținuți după ce timp de mai multe luni au furat tot ce au găsit în mai multe gospodării din comuna Hârsești. Deși au fost condamnați în urmă cu puțin timp la doi ani de închisoare cu suspendare, cei doi nu s-au putut lecui de acest obicei și au dat iama prin gospodării de unde au luat găini, butoaie de plastic, murători, unelte sau orice le ieșea în cale.

În cursul zilei de ieri, cei doi hoți au fost identificați și duși la audieri, iar după administrarea probatoriului bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, aceștia vor fi prezentați în fața instanței, iar cel mai probabil, din cauza condamnării cu suspendare, vor primi arest preventiv pentru 30 de zile.

„În ziua de 12 aprilie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, și au reținut doi bărbați, de 61, respectiv 56 de ani, ambii din Hârsești.

Din cercetări s-a stabilit că, în din februarie a.c. și până în prezent, cei doi ar fi sustras bunuri din mai multe gospodării locuite sau nelocuite de pe raza localității Hârsești. În timpul cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%.

După administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.