Hoția de la Simfonie! S-a furat ca-n codru în Lunca Argeșului!

0

Consilierul local liberal Răzvan Șerbănoiu a făcut public în urmă cu puțin timp într-o postare pe Facebook modul absolut necivilizat în care s-a încheiat, poate, cea mai frumoasă sărbătoare a piteștenilor, Simfonia Lalelelor: standurile școlilor și liceelor au fost devalizate. Reamintim că, o parte a acestei manifestări o reprezintă o zonă expozițională realizată de școli și licee din Pitești, cu eforturile coroborate ale cadrelor didactice și ale elevilor lor. S-a furat tot ce s-a putut! Astăzi, când reprezentanții școlilor au vrut să recupereze exponatele s-a descoperit furtul.

CITEȘTE ȘI: OPRIȚI CURSELE ILEGALE DIN PITEȘTI! TREI TINERI LA UN PAS DE MOARTE AZI NOAPTE!

„A fost Simfonia Lalelelor, toate bune și frumoase, doar ca la sfârșit de festival ce au expus școlile a cam dispărut, s-a furat peste noapte. Chestiile alea au costat bani și se așteptau să și le ia înapoi să le folosească. Chiar sunt curios dacă se va afla cine le-a furat…” a scris pe Facebook Răzvan Șerbănoiu. Nu! Nu și le vor recupera, deoarece în urma postării au apărut numeroase comentarii din care reiese că și anul trecut s-a întâmplat același lucru. Cu pază, cu camere de supraveghere, într-un parc îngrădit se fura ca în… Lunca Argeșului.

Iată câteva din comentariile adăugate la postarea lui Șerbănoiu:

  • „De la Grădinița Elite Kids, au disparut: copacul, rozmarinii, tuia, felinarele, florile plantate, suporturile pt flori care erau langa gardulet… este foarte urat faptul ca se repeta acelasi lucru ca si anul trecut, exact duminica seara s-au furat decorurile gradinitelor si anul acesta nu s-a luat nicio masura.”
  • „Păi tocmai… se știa de anul trecut și nu s-a făcut nimic nici anul acesta. Anumite unități de învățământ nu au mai participat tocmai pentru ca s-au furat cele de anul trecut.”
  • „Si noua, la Liceul Dimitrie Dima, la fel s-a intamplat! Pacat!”
  • „Aseara pe la ora 20:30 niste „doamne” trageau de florile din aranjamentele expuse si nimeni nu le zicea nimic….aproape ca se bateau care sa ia mai multe…”
  • „Paznicii trebuie sa le plateasca !”

Fostul viceprimar, Sorin Apostoliceanu, a intervenit și a sugerat o soluție: „Sunt două firme de pază care primesc bani buni, poate le face cineva o întrebare…” Și alții au comentat tot în aceeași direcție: „parca aveam paza si camere in acel parc. sunt sigur ca se vor gasi, daca ne facem datoria pt care suntem platiti din bani publici”

  • „Ce jenant….. Imi amintesc ce bogatie de aranjamente era la Casa Cartii, toate ADP-urile din tara expuneau, plus firme private de peste tot. Era o incantare. Acum dupa ce ca pavilionul ala era cam saracut…le-au furat si pe-alea. Pai de-aia n-or mai veni expozanti ca inainte”
  • „Nu au fost chiar toate bune și frumoase, unii oameni au simțul proprietății cam prea dezvoltat.. acaparând mesele pentru „chermeze” de durată”
  • „Locul ales pt simfonie este peste mana , la perifetia orasului dupa parerea mea” au continuat comentariile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata