Huawei Y70 Review 2022: Caracteristici și stil uimitoare.

0

Smartphone-ul proaspăt lansat provine din seria Nova și este, de asemenea, un model la preț rezonabil. Clientul a abordat Nova Y70. Acest telefon mobil este alimentat de unul dintre cele mai recente chipset-uri, MediaTek Dimensity 720. CPU-ul telefonului este, de asemenea, de cel mai înalt calibru, capabil să gestioneze toate cele mai înalte standarde cu precizie și rapiditate. Acest chipset are mai multă putere datorită procesorului octa-core din noul smartphone y70. Datorită dimensiunii enorme a ecranului de 6,78 inci a telefonului mobil, utilizatorilor le va plăcea să folosească acest dispozitiv. Combină o eleganță incredibilă cu caracteristici de ultimă oră.

Caracteristici de bază:

Design și afișare:

Y70 îmbunătățește experiența de vizionare a filmelor de succes cu ecranul Huawei FullView de 6,75 inchi și proporția ecran-corp de 90,26%. Cu modificări creative, plăcute din punct de vedere estetic ale luminii ambientale, fiți gata pentru sesiunea dvs. obsesivă și acordați o atenție deosebită tuturor Cu modificări creative, satisfăcătoare din punct de vedere estetic ale luminii ambientale, fiți pregătiți pentru sesiunea dvs. obsesivă și acordați o atenție deosebită tuturor părților.

Menține contactul cu cei apropiați și dragi:

Utilizați pe scară largă apelurile video folosind MeeTime. Telefoanele inteligente și tabletele Huawei permit conversații audio și video HD cu până la 12 participanți. Vă asigură că veți păstra legătura cu prietenii și familia oriunde ați merge.

Ușor de operat:

Puteți ajusta setările implicite, Bluetooth, wi-fi și volumul glisând la Panoul de control. Activați și funcția de cooperare inteligentă a dispozitivului+ pentru a activa editarea fișierelor telefonului direct pe laptop sau efectuarea de apeluri folosind tableta.

Puterea bateriei:

Acest set Huawei are o baterie puternică. Bateria permanentă cu 6000 mAh garantează un timp de rezervă suficient. Acest smartphone acceptă încărcare rapidă cu 22,5 W. Acum multe companii de telefonie populare precum Samsung, Vivo și altele vor încerca cu siguranță să concureze cu caracteristicile noului y70.

Cele mai uimitoare caracteristici:

Capacitate puternică a bateriei, cuprinzând 6000 mAh: Acest cel mai recent telefon mobil are o durată extrem de lungă a bateriei, chiar dacă necesită doar încărcare de două ori într-o săptămână întreagă. În plus, are potențialul de a supraviețui 12 ore în cazul în care rămâne doar 5% încărcare în condiții de utilizare adecvată.

Ecran de 6,75 inchi cu afișare completă: aceasta este o altă caracteristică incredibilă a acestui set mobil, deoarece permite utilizatorilor să vizioneze filme de succes pe ecran complet cu putere HD de înaltă rezoluție.

Încărcare super-rapidă cu 22,5 W: După încărcare timp de 10 minute, puteți viziona orice videoclip sau film timp de trei ore.

Cameră triplă de 48 MP: Cu o cameră triplă Al de înaltă calitate, puteți face o fotografie cu glam și grație. Îți înfrumusețează fotografiile și aduce un plus de strălucire cu o calitate ultra-bogată.

Stocare amplă încorporată: are 128 GB de stocare internă și poate extinde stocarea externă până la 512 GB. Această caracteristică uimitoare le permite utilizatorilor să se bucure de toate activitățile la maxim, fără să-și facă griji cu privire la capacitatea de stocare.

Magazinul oficial de aplicații Huawei: y70 utilizează magazinul oficial de aplicații Huawei, care permite utilizatorilor săi să descopere, să organizeze, să aranjeze, să descarce și să partajeze software prietenos cu dispozitivele mobile. Magazinul de aplicații Huawei este o rețea de aplicații la nivel mondial care se îmbunătățește constant pentru a asigura o experiență captivantă, consistentă și valoroasă.

Concluzie:

În recenzia noastră, noul y70 de la Huawei este un dispozitiv complet, de la frumusețe la funcții avansate și uimitoare. Cel mai important este capacitatea bateriei, ceea ce o face cu mult peste așteptări.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata