I-a dat foc de 8 Martie! Gest șocant al unei argeșence!

0

I-a dat foc de 8 Martie! Gest șocant al unei argeșence! O femeie de 41 de ani a fost reținută de polițiști după ce i-a pus gând rău vecinei sale căreia i-a incendiat curtea chiar în ziua de 8 Martie. După mai multe dispute între cele două consătene, una dintre femei, supărată foc, a incendiat, în mod intenționat căpița de fân a vecinei. Din fericire, pompierii și polițiștii au ajuns la timp iar incendiul a fost lichidat.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE ÎN CURTEA LICEULUI! ELEVĂ DE 13 ANI S-A ARUNCAT DE LA ETAJUL TREI!

„În ziua de 15 martie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Izvoru au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, privind săvârșirea infracțiunii de distrugere, și au reținut o femeie de 41 de ani, din Izvoru.

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 08 martie a.c., ar fi incendiat, intenționat, o căpiță de fân aflată în gospodăria unei femei din localitatea Izvoru, existând pericolul extinderii incendiului la locuințe. În ziua de 15 martie a.c., după administrarea probatoriului, femeia de 41 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, precizează IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata