I-a fost smulsă mâna în accident! Alți cinci răniți preluați de echipajele medicale!

0

Șase persoane au fost rănite, dintre care unei victime i-a fost amputată mâna, în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp în localitatea Lunca Corbului. Din primele informații, se pare că un șofer ar fi pierdut controlul volanului, a intrat într-un alt autoturism care circula regulamentar, iar în urma impactului, unul dintre autoturisme a ajuns în câmpul de pe marginea drumului.

În urma evenimentului rutier, una dintre victime a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale mașinii și i-a fost amputată o mână, iar alte cinci persoane au suferit mai multe leziuni. Toate vecitimele au fost preluate de două echipaje SMURD și unul al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, care le acordă în aceste momente primele îngrijri medicale.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

Sursa foto: Info Trafic Pitesti

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata