Ia-ți un corector, domnule rector!

O postare de pe platforma lui Zuck ne-a luat ochii încă de dimineață, chiar-nainte de-a ne bea cafeaua! Cu atât mai rău pentru noi… nu ne-am revenit nici acum! Nici postarea nu și-a revenit… Ori nu îl iubește nimeni pe domnul Chirleșan, căci despre a sa postare este vorba, ori le e tuturor prea teamă să-i spună șefului că a cam dat chix cu exprimarea.

Nu ne agățăm de stilistica frazei, nici măcar de topică, dar nu avem cum să ignorăm că a scăpat greșit niște virgule, pe altele le-a uitat, sau că intervalul nu-i același lucru cu perioada sau mandatul… Ne reținem cu greu instinctul de a pune, dracului, virgulele la locul lor, de a înlocui cu semnul exclamării cele trei puncte de suspensie (care ne lasă impresia că mâine s-ar putea răzgândi).

Ne facem că nu sesizăm nici „MĂ MĂgulește” – întâlnirea de sunete discordante, neplăcute auzului = cacofonie. Ignorăm și „Târgu” din Vale și ne întrebăm din nou cum de nu îi spune nimeni, nimic domnului rector despre postare.

Ne bucurăm din suflet că domnul Dumitru Chirleșean candidează, doar,  pentru un nou mandat  de rector al UPIT și răsuflăm ușurați pentru domnia sa, că nu trebuie să dea și Capacitatea! Dincolo  de toate îi dorim SUCCES! Sau ar trebui … SUCCES…?

P.S. Vă rugăm să completați și ideea; „O fac de această ( ) din postura de candidat unic”

20200210 160623

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.