Ianis Hagi, greșeală uriașă după meciul cu Hibernian. Ce a scris internaționalul român pe Twitter

Ianis Hagi a făcut o gafă colosală pe Twitter. A șters repede, însă toată lumea a văzut deja asta. Ianis Hagi a adus victoria celor de la Rangers în etapa a 20-a a campionatului Scoţiei, în partida disputată împotriva celor de  la Hibernian, meci câştigat cu 1-0, sâmbătă, pe teren propriu. Ce greșeală a făcut internaționalul român după meci, vedeți un pic mai jos.

Ianis Hagi a fost eroul meciului Rangers-Hibernian din etapa 20 a campionatului Scoției, meci câștigat de Rangers prin golul marcat de internaționalul român. După meci, Ianis Hagi a făcut o gafă colosală pe Twitter.

Chiar dacă a revenit și a șters, greșeala a fost observată de foarte mulți fani virtuali de-ai lui. Astfel, după partidă, cei de la Rangers Stats au postat cifrele lui Ianis Hagi din sezonul 2020/2021. Cei de la Rangers Stats au notat că internaționalul român a avut pentru clubul unde joacă 25 de meciuri, 4 goluri şi 9 pase decisive.

Ianis Hagi a susținut că a avut mai multe pase decisive

Tânărul internațional român s-a grăbit să-i corecteze pe cei de la Rangers Stats, susținând că a avut „11 pase decisive”, după care a şters postarea, după ce şi-a dat seama că a comis o gafă colosală.

Ianis Hagi a fost titular în weekend, în meciul împotriva celor de la Hibernian, şi a înscris în minutul 33 al partidei, cu un şut de la circa 8 metri, din careu, la centrarea lui Kemar Roofe.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.