Ianis Hagi – umilit de Mirel Rădoi! Decizia selecționerului Naționalei

Tânărul Ianis Hagi se pare că a pierdut girul selecționerului Naționalei. Decizia de a-l trimite la echipa U21 a luat prin surprindere fanii tânărului atacant. Mirel Rădoi și Adrian Mutu, selecționerul de tineret, au căzut de acord asupra mutării acestuia la echipa U21.

Echipa de tineret, condusă de Adrian Mutu, are un meci important și decisiv pentru calificarea la Euro 2021. Danemarca, una din cele mai puternice echipe din grupa României, are nevoie de cei mai buni jucători pentru a le dejuca planurile. Decizia de a-l transfera pe Ianis Hagi la lotul condus de Adrian Mutu, i-a surprins pe fani, cât și pe specialiștii din fotbalul românesc. Inclusiv presa scoțiană a publicat un material legat de mutarea tânărului fotbalist la U21.

Mijlocașul lui Rangers a ratat convocarea la prima reprezentativă, pentru meciurile cu Belarus, Norvegia și Irlanda de Nord. În schimb, Hagi va merge la naționala U21 condusă de Adrian Mutu, pentru a obține un loc la Campionatul European”, a scris Glasgow Times.

Iansi Hagi, prestație slabă la Naționala Mare, dar și la Glasgow Rangers

Mijlocașul celor de Rangers a pierdut un loc în echipa României pentru viitoarele lor meciuri cu Norvegia, Irlanda de Nord și Belarus. Hagi va juca, în schimb, pentru echipa Under-21. Echipa condusă de Adrian Mutu vrea să obțină un loc la Campionatele Europene vara viitoare. Vor înfrunta Danemarca marțea viitoare și Hagi a coborât un nivel pentru calificarea crucială.

După ce a fost prezent în primele meciuri ale Naționalei mari, acum va fi obligat să joace sub bagheta lui Mutu. Naționala lui Mirel Rădoi va juca împotriva Belarus într-un amical pe 11 noiembrie. Meciul este unul de pregătire, înainte de meciurile Ligii Națiunilor acasă în Norvegia și în deplasare în Irlanda de Nord. Cu toată prestația sa slabă, Steven Gerrard este încrezător că Rangers vor culege recompensele unui Ianis Hagi în formă. Românul pare să aibă un impact și mai mare la Ibrox în acest sezon, mai scrie presa scoțiană.

„Ianis este într-un moment bun. El vine la antrenamente zâmbind, fericit și bucurându-se cu adevărat de fotbalul său. L-am dorit aici cu normă întreagă, pentru că am putut să-i vedem calitatea și abilitatea. El este cu siguranță cineva care poate deschide ușa. În trecut, am avut anumite faze în călătoria noastră când ne-a fost greu să dărâmăm echipele. El este un instrument foarte eficient și a fost de la începutul sezonului. Este treaba mea să încerc să-l mențin în stare proaspătă și să-l folosesc în momentele potrivite, deoarece este încă tânăr și se dezvoltă într-un bărbat” declara Steven Gerrard.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.