Iasmin Latovlevici – „urecheat” de Prepeliță: „Vorbește lucruri nelalocul lor la interviurile de după. Nu e prima oară!”

0

Iasmin Latovlevici a fost criticat public de Andrei Prepeliță, antrenorul FC Argeș după ce fundașul a făcut o serie de declarații după meciul cu U Craiova. Tehnicianul alb-violeților a spus că fotbalistul este chemat la interviuri pentru faptul că spune „lucruri nelalocul lor”.

„Eu n-am văzut declarația lui de după meci. Acum am înțeles că și-a asumat greșeala. Am avut discuțiile astea cu el. El vorbește lucruri nelalocul lor la interviurile de după. Nu e prima oară. De asta îl și cheamă mereu televiziunile. El trebuie să își vadă de treaba lui, să facă ce are de făcut”, a spus Andrei Prepeliță, în conferința premergătoare derby-ului local cu CS Mioveni.

Latovlevici: „Așa a decis antrenorul, așa jucăm”

Iasmin Latovlevici a comis o gravă greșeală în meciul cu FCU Craiova, iar după meci a declarat că la echipa din Trivale sunt lipsuri, iar jucătorii FC Argeș au jucat cum a decis antrenorul Prepeliță.

„Nu s-a întâmplat nimic. Nici la vârsta asta nu am învățat să joc simplu. Nu mi-a plăcut niciodată să dau minge lungă. Am mai dat odată la națională, când i-am dat lui Papp și a mai fost odată așa. Nu mai contează, nu mai poate fi schimbat nimic. E important ce vom face meciul următor.

Nu are rost să mă gândesc la alte chestii, să se interpreteze că sunt scuze. Sunt lipsuri multe la fel ca la alte echipe. Așa a decis antrenorul, așa jucăm. Am început prost, greșeala mea a dat echipa înapoi. Chiar dacă am avut situații, nu am mai fost clari și lucizi. În momentul ăsta trebuie să reflectăm asupra jocului, mai ales eu. Să nu se mai repete pe viitor” a declarat Iasmin Latovlevici.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata