A ieșit din pușcărie și și-a sechestrat soția cu cei patru copii!

Un bărbat din Argeș și-a sechestrat soția și cei patru copii într-o cameră întunecată. Cum a reușit o fiică a lui să scape și să reclame abuzurile.
Bărbatul de 49 de ani, care de câțiva ani s-a mutat la Moșoaia, în județul Argeș, a susținut că a vrut să-și protejeze familia, dar el îi ținea pe cei cinci membri ai familiei într-o cameră neiluminată, le dădea mâncare insuficientă și îi agresa.

Bărbatul pusese pături în geamuri, pentru ca vecinii să nu vadă ce se întâmplă. O fiică a bărbatului, în vârstă de 15 ani, l-a păcălit că merge la școală, dar s-a dus direct la Poliție, pentru a reclama abuzul, scrie gazetavalceana.ro.

În decembrie 2018, când a comis fapta de lipsire de libertate, Ciobotea abia ieșise din pușcărie. El a avut mai multe condamnări pentru inducerea în eroare a organelor judiciare, ultraj, înşelăciune şi dare de mită.

Individul a fost condamnat de Judecătoria Piteşti, la 2 ani, 3 luni şi 946 de zile închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate şi violenţă în familie și este încarcerat la Penitenciarul Mioveni.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.