Iluminatul public din Moșoaia-modernizat! Anunțul primarului Necula!

0

Continuă seria investițiilor în comuna Moșoaia. După zeci de km asfaltați, primarul comunei Moșoaia, Ion Necula, le dă locuitorilor o altă veste bună. Edilul a anunțat recent că s-a obținut o finanțare prin AFM pentru modernizarea iluminatului public în Moșoaia, Bătrâni și Lăzărești.

„Foarte puține localități din Argeș au reușit să încarce documentația pentru solicitarea de finanțare în timp util. Aplicația a fost deschisă doar timp de 7 minute – atât timp a durat până la epuizarea fondurilor. Suntem printre fericiții norocoși care vor beneficia de fonduri în valoare de aproximativ 2 milioane de lei, 100% nerambursabili. Vor fi montate în cele trei sate 500 de lămpi noi, din stâlp în stâlp, sistemul fiind unul performant, cu telegestiune, economic. Asta înseamnă că pe timp de noapte intensitatea luminii va crește când va fi detectat trafic și va scădea când nu vor trece mașini.

Avem un proiect similar depus și pentru cealaltă jumătate de comună, dar între timp, până la aprobarea finanțării, vom monta acolo lămpile vechi din Moșoaia, Bătrâni și Lăzărești.”, a declarat primarul Ion Necula.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata