Iluminatul public din Pitești-modernizat! Anunțul primarului Gentea!

0
Iluminatul public din Pitești-modernizat! Anunțul primarului Gentea! Municipiul Pitești, în calitate de Beneficiar, a implementat proiectul „Creșterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public din Pitești”, care a urmărit modernizarea și eficientizarea iluminatului public în municipiul Pitești, prin înlocuirea a 1143 aparate de iluminat, ce aveau un consum ridicat de energie electrică, cu aparate de iluminat cu tehnologie LED în vederea respectării reglementărilor în vigoare și prin implementarea unui sistem inteligent de telegestiune, care permite reglarea fluxului luminos.
Proiectul a fost finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Norvegia, prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021, în cadrul „Programului pentru Energie în România”, Domeniu de interes: Eficiență energetică.
Valoarea totală a grantului aprobat a fost de 1.055.600 euro, acoperind 85% din costurile totale estimate ale proiectului, în valoare de 1.241.939 euro. Contribuția proprie a municipiului la acest proiect a fost de 186.339 euro, reprezentând 15% din valoarea contractului. Proiectul a fost implementat în perioada februarie 2021 – decembrie 2022.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata